Thai masszázs életmód táborral 2:1

Thai masszázs tanfolyam életmód táborral 2:1

Bővebben az akkreditációról és a felnőttképzési engedélyről : itt.

 

 

Thai masszázs tanfolyam és Életmódtábor egyben!

 

Harmóniában a természettel, önmagunkkal, a Thai-jóga masszázson keresztül.

 

Szeretné elsajátítani a Thai masszázst? Hét napon keresztül, gyönyörű környezetben, szakértő oktatókkal életvitelszerűen gyakorolhat egy csodálatos életformát, és megtapasztalhatja a mindennapokból való kiszakadás, a befelé figyelés, az elcsendesedés élményét. Ebben a táborban, testileg, lelkileg megtisztulhat, akár maga mögött hagyva régi életét.

A helyszínről

A masszázs-mozgás tábornak a gyönyörű Kisnyalka major ad helyszínt, mely egy épületből áll, a legközelebbi falutól 2 km-re. Az 1891-ben épült tehenészet lett átalakítva az utóbbi 5 évben táboroztató központtá, spirituális célokra rendkívül alkalmas. A ház 30 főnek ad egyszerű, de kényelmes és ízléses szállást, külön női és férfi vizes blokkokkal és wc-kel van felszerelve. A házban gyönyörű, fa tetőszerkezetű és burkolatú, kör alakú meditációs terem található, mely rossz időben is lehetővé teszi a gyakorlást, 30 fő számára. A ház körül a tulajdonos földháza és ménese, és egy jógázásra, szabadban végzett meditációkra ragyogóan alkalmas kert található, távolabbra nézve pedig a szomszéd biogyümölcsösét, és egy kis erdőkkel, borókással fedett dombságot lát az ember. (a helyszínről itt láthatók képek: https://soundlightyoga.com/yoga-retreat-in-the-hungarian-countryside/)

A Thai masszázsról

Bevezetés a „Nuad Bo Rarn”, azaz Északi stílusú thai masszázsba.

A tanfolyam a közismert thai masszázs ősi, hindu tradícióban gyökerező, jóga terápia alapú fajtájába ad bevezetést. A kezelés energiavonalakon végzett nyújtások és nyomások rendszeréből áll, melynek célja a test nap- és hold minőségű energiáinak a központi vezetékben való harmonizálása, hasonlóan egy jó hatha vagy ashtanga jóga órához. Ezért is nevezik „lusta emberek jógájá”-nak. A kurzus alatt 3-4 órára elegendő fogást tanulunk. Ebből személyre szabott, vendégünk testalkatához, egészségügyi állapotához és lelki habitusához illő 2 órás kezelés elvégzésére leszünk képesek a  tanfolyam végén.

Az oktatásban fontos szerepet kap a masszőr testtartása, pozicionálása, energetikai állapota, a szakmai ártalmaknak tekinthető felső végtagbeli problémák kiküszöbölése. A tanórák kezdetén alap szintű bevezetés lesz a thai masszázs lelki hátterét képző vipassana meditációba és a metta, azaz a szerető kedvesség gyakorlásába.

Amit nyújt:

Egy komplett, 2 órás thai masszázst tud minden résztvevő adni a tanfolyam végén, mely a vendég legfontosabb energiavonalait dolgozza át a pillanatnyi állapotának megfelelő technikákkal.

Az oktató(k) egyenesen Thaiföldről hozzák a tudást! A tanfolyam rendkívül hasznos ismeretekkel látja el a résztvevőket az alábbi témákban: masszázs, meditáció, életmód és öngyógyítás. Várjuk szeretettel!

Figyelem! A tanfolyam kisebb csoportokban indul, a létszám korlátozott!

Kiknek ajánljuk?

A keleti masszázsok iránt érdeklődőknek, akik nyitottak az embert holisztikusan szemlélni, azaz a fizikai testen keresztül az energia testet, a tudatot, a tudattalant és a spirituális testet is kezelni.

A tanfolyamhoz semmilyen előképzettség nem szükséges. Más keleti vagy thai masszázsformákat gyakorlók számára értékes repertoárbővítés, szemléletformálás!

A jelentkezés feltételei

 • Előzetes ismeretre, iskolai végzettségre nincsen szükség!
 • Regisztráció a tanfolyam kezdete előtt 3.napig lehetséges az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével. (1 percet vesz igénybe) Amennyiben Önnek kizárólag a fenti időpont megfelelő, de kicsúszott a határidőből, úgy írjon néhány soros kérvényt a info@masszazsakademia.hu-ra.

Amennyiben komoly a részvételi szándéka, kérjük mielőbb jelentkezzen, mert a létszám limitált!

Ízelítő a tananyagból

A tanfolyam főbb témái:

 • a thai masszázs történelme, kulturális háttere,
 • a thai masszázs etikája, tárgyi feltételei, javallatai, ellenjavallatai,
 • a thai masszázs lelki háttere, a semlegességet kultiváló vipassana meditáció, és a szerető kedvességet fejlesztő metta meditáció, mantrák,
 • a thai masszázshoz megfelelő testtartás, munkapozíciók megismerése,
 • energiavonalak és azok kezelése a talpon, lábakon,
 • egy- és két lábon végzett nyújtások,
 • a hara masszázs: pontok és technikák a has kezelésére,
 • a mellkas, kar és a kezek masszázsa,
 • a talp használata energiavonalak kezelésére,
 • oldalsó pozíció: a hát láb és a hát vonalainak kezelése,
 • hátsó pozíció: a láb és a hát kezelése komplex nyújtásokkal,
 • ülő pozíció: a nyak és a vállak kezelése,
 • arcmasszázs, energiakiegyenlítés a harmadik szemben.

A tábor "bentlakásos" rendszerű, a pontos dátumokat az oldal tetején tudja megtekinteni. (bordó sávban).

 

A tábor napirendje:

 • Reggeli tisztítások
 • Meditáció
 • Energetizáló jógatréning (minden nap más gyakorlatok)
 • Reggeli (vegetáriánus étrend, gabonák, kásák, friss gyümölcsök)
 • Thai masszázs tréning (elmélet után gyakorlati módon)
 • Ebéd (vegetáriánus, jógikus hagyományokon alapuló)
 • Pihenő idő
 • Thai masszázs tréning (elmélet után gyakorlati módon)
 • Vacsora (vegetáriánus)
 • Jóga előadás (minden nap más csakrára fókuszálva) és gyakorlat (testpozíciók, légzőgyakorlat, stb.)

 

A tábor módszertana:

 • Jógikus reggeli tisztitó gyakorlatok: abhyanga, jalal neti, nyelvkaparás (reggeli önmasszázs, orrtisztítás),
 • Meditáció: bevezető tréning a vipassana és a metta  meditációkba (a tudatosság és az embertársaink iránti szerető kedvesség kultiválása),
 • Nemes csend: a reggeli gyakorlatok maunaban (csendben) való megélése a belső érzékenység fejlesztésére,
 • Jóga: a teljes test átmozgatását, tisztítását, energetizálását célzó asana es pranayama (testpozíció és légzőgyakorlat) program tanítását az ashtanga és a yin joga hagyományában,
 • Thai masszázs: az emberi energiavonal rendszer gyakorlati megismerése és kezelése,
 • Táplálkozástan: jógikus, vegetáriánus és nyers táplálkozás alapjainak ismertetése a tábori étkezesek alatt folyamatosan, gyakorlatban,
 • A csakra rendszer ismertetése: az egyes csakrák (energiaközpontok) fizikai es lelki jellemzőinek feltárása, megtapasztalása és konkrét gyakorlatok általi harmonizálása és gyógyítása,
 • Megosztó kör: a megélt testi, lelki és pszichés folyamatok tudatosítását, verbalizálását és megosztását célzó közösségi kör. Az erőszakmentes, tárgyilagos önkifejezés kommunikációs tréningje,
 • Naplóvezetés: a program során megtapasztalt változások, folyamatok, jelenségek tudatosítására, és megfogalmazására a résztvevők számára.

Jelentkezéshez kattintson ide!

A táborban szükséges eszközök

A táborban is megvásárolhatóak, de kérjük jelezze előre vásárlási szándékát!

 • nyelvkaparó
 • orrmosó
 • szezámolaj
 • könyv

Az oktatás időpontjai

A tábor évente 1 alkalommal kerül megrendezésre. A soron következő dátumokat az oldal tetején lévő (bordó sávban) tudja kiválasztani!

Jelentkezéshez kattintson ide!

Részvételi díj

130 000 Ft

(20 000Ft előre történő befizetéssel, 110 000Ft a helyszínen történő fizetéssel)

A Nemzetközi Masszázs Akadémián kizárólag az előleg (20 000 Ft) befizetésésre van lehetőség. A fennmaradó összeget a tábor helyszínén lehetséges befizetni.

Az előleg befizetésének módja:

 1. Átutalással: A közleménybe a személynevet, a kiválasztott tanfolyamot és a kezdési dátumot kell feltüntetni. A számlaszámot a regisztráció során kapott automatikus e-mailben küldjük. Az előleg megérkezéséről e-mailben értesítjük!
 2. Személyesen irodánkban ügyfélszolgálati időben.Amennyiben Önnek nem megfelelő egyik időpont sem, úgy kérjen időpontot telefonon vagy e-mailen! Cím: Nemzetközi Masszázs Akadémia 1137. Budapest, Szent István krt. 18. fsz. 1. 35-ös kapucsengő (a Nyugati pályaudvar közelében, a Vígszínháznál).

Erre a programra nincs részletfizetési kedvezmény, valamint a kedvezménykupon (és egyéb akciók) nem használható fel!

A regisztrációs díj vállalkozásokban elszámolható, ehhez kérjük előre jelezze, amennyiben cégnévre kéri a számláját! A számlát utólag nem áll módunkban módosítani! 

A kedvezmények egymással nem összevonhatóak!

A táborban történő részvétel feltétele a tanfolyami összeg 100%-os kiegyenlítése, melyből 20 000Ft regisztrációként a Nemzetközi Masszázs Akadémia rendszerében, 100 000Ft a táborben készpénz formájában.

Szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt!

Jelentkezéshez kattintson ide!

Galéria

További képekért kattintson IDE.

 

 

JELENTKEZÉSI FOLYAMAT:

1.) Jelentkezési lap kitöltése (KÉK GOMB a honalpon több helyen ):

Jelentkezéseket kizárólag elektronikus jelentkezési lap kitöltésével fogadunk el a www.masszazsakademia.hu honlapon keresztül. A jelentkezési lap kitöltése után szoftverünk azonnal elküldi önnek e-mailben a regisztrációs lapot.

2.) Regisztrációs lap kitöltése:

    2/a: A regisztrációs lap az e-mailben küldött linken keresztül, on-line lehetséges. A kitöltés néhány percet vesz igénybe és feltétlen szükséges a tanfolyam megkezdéséhez! (ebben található: számlázáshoz szükséges adatok, fizetési csomagok konstrukciók, statisztikai adatok stb)

    2/b: A regisztrációs e-mailben küldjük el Önnek a bankszámla számot is, melyre Ön a tandíjat utalhatja.

3.) Tandíj befizetése:

A regisztráció érvényesítéséhez kérjük fizesse be a tandíjat az alábbi módok valamelyikét választva:

 1. Kártyás fizetéssel
 2. Banki átutalással számlaszámunkra: (az adatokat e-mailban elküldjük Önnek)
 3. Bankfiókban történő befizetéssel. (az adatokat e-mailban elküldjük Önnek)
 4. Személyesen ügyfélszolgálatunkon. (ezzel kapcsolatban ide kattintva informálódhat)

A jelentkezőket a befizetés sorrendjében vesszük fel. Amennyiben komoly a részvételi szándéka, javasoljuk, hogy mielőbb erősítse meg jelentkezését, mert a létszám limitált. A csoportlétszám betelte után várólistára vesszük fel, és esetleges visszalépés esetén azonnal értesítjük Önt

4.) A számlát a tandíj megérkezése / feldolgozása után e-mailben küldjük. (Billingo szoftverüzenetet várjon) Amennyiben néhány napon belül nem érkezik visszajelzés, kérjük jelezze azt az Akadémia munkatársainak!

5.) Emlékeztető e-mailt a tanfolyam indulását megelőző 3-5 napban küldünk Önnek a tanfolyam részleteivel kapcsolatban.

 

A tanfolyamot részünkről mindig alapos előkészületek előzik meg, kérjük feltétlen jelezzen, ha nem tud megjelenni!

Ha segítségre lenne szüksége a regisztrációs folyamat során, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén. Szívesen segítünk!

VÁRJUK SZERETETTEL!

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

Kérjük vegye figyelembe Ön is, hogy a meghirdetett tanfolyamok (a létszámkorlát miatt) hamar betelnek, így nem tudjuk garantálni, hogy a későn jelentkezőknek is tudunk helyet biztosítani. A felvételt a tandíj-befizetés sorrendje határozza meg. A tanfolyamok indulása előtt véglegesítjük a résztvevők névsorát, melyről minden jelentkező értesítést kap a tanfolyam indulása előtt 3-5. napon. Ha Ön már nem férne be a csoportba: várólistára vesszük fel és értesítést küldünk üresedés esetén.

 

Amennyiben kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége, kérjük írjon e-mailt az info@masszazsakademia.hu -ra. 

Amennyiben a tanfolyam "Jelentkezés feltételei" pontjában kiirásra került bármilyen követelmény (pl svédmasszőr tanúsítvány), úgy a tanfolyam indulása előtt azt szíveskedjen elküldeni scannelve vagy fotózva az info@masszazsakademia.hu -címre!

Fenntartjuk a jogot a tanfolyam időpontjának és helyszínének módosítására! Ritkán, de előfordul, hogy betegség vagy váratlan lemondások miatt a tanfolyam elmarad, vagy a kezdési időpontja kitolódik. Kérjük, rendszeresen figyelje e-mail fiókját, hogy mielőbb értesüljön az esetleges változásokról!

 

Együttműködését köszönjük!

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

MIÉRT A MASSZÁZS AKADÉMIÁT VÁLASZTOTTAM?

...mert a Masszázs Akadémián az alábbi előnyökben részesülök:

 1. Felnőttképzési engedéllyel rendelkező és OKJ-s tanfolyamokon, nívós továbbképzéseken vehetek részt.
 2. Itthoni és külföldi munkalehetőségek közül is válogathatok.
 3. 2 nyelvű tanúsítványt kapok! Sőt, igényelhetek hozzá apostille-t és a bizonyítványokhoz europass kiegészítőt is!
 4. Saját tanáraimnál, saját vizsgaközpontban vizsgázhatok!
 5. A masszázst gyakorló tanműhelyben is gyakorolhatom!
 6. A képzések légkondicionált termekben zajlanak.
 7. Kedvezménykupont kapok, hogy könnyebben képezzem tovább magam.
 8. Akciókkal, csomagokkal segítik az előrehaladásomat, sőt a nyereményjátékokon ingyenes tanfolyamot is nyerhetek.
 9. A tanfolyam ideje alatt a közelben szállást igényelhetek, így nem kell annyit utaznom.
 10. Jó hangulatúak az órák, és szuperek a tanárok!
 11. Magas szakmai színvonalon sajátíthatom el a masszázs típusokat!
 12. A tanáraim felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és szakma legjobbjai!
 13. Az Akadémia alapítói és vezetői is felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkeznek és különös hangsúlyt fordítanak az oktatók és munkatársak kiválasztására is!
 14. Az Akadémia kizárólag a masszázzsal és masszázs oktatással foglalkozik, ezért a szakma minden kérdésében maximálisan felkészült.

Az elmúlt 17 év oktatási tapasztalata, több ezer pozitív hallgatói visszajelzés, sikeres Akkreditációs és felnőttképzési engedélyezési eljárások (2009-től Magyarországon, 2016-tól Romániában, 2017-től Angliában) Bisnode-díjak elnyerése és Nemzetközileg is elismert programjaink segítségével BIZTOS ALAPOKKAL szolgálhatunk ÖNNEK IS!

Fizesse tandíját BANKI finanszírozással!

Igényeljen banki előfinanszírozást, és kedvező kamatozás mellett, alacsony törlesztőrészletek vállalása mellett tanulhat.
Részletek ITT olvashatók.

Munkalehetőségek KÜLFÖLDÖN!

Örömmel értesítjük Hallgatóinkat, hogy egyre több magyar és külföldi cég keresi fel a Nemzetközi Masszázs Akadémián végzett masszőröket. Rendszeresen felvételiztet intézményünkben számos négy -és ötcsillagos külföldi és magyar cégcsoport! 

Tanuljon Ön is a Masszázs Akadémián, ha szeretne sikeres masszőr lenni!

Bővebb info a Munaklehetőségek menüben, vagy bővebb info itt .

 

-CHAMPNEYS (Anglia)

    

-FOUR SEASONS (Anglia)

-KEMPINSKI (Magyarország)

-ÓCEÁNJÁRÓ HAJÓK

VÉLEMÉNYEK A MASSZÁZS AKADÉMIÁRÓL:

"Számomra ez az iskola nem csak elméleti és gyakorlati tudást adott, hanem önmagam mélyebb megismerését, életmódváltást, nagyobb igényt a pozitív életérzés megtapasztalására. Fokozódott bennem az embertársaim életének jobbá tételére való törekvés.

Köszönöm ezt az oktatóknak, előadóknak, akik lelkiismeretes munkájukkal az anyagon felül jóval többet adtak nekem és csoporttársaimnak.
Szívből ajánlom a Masszázs Akadémiát mindazoknak, akik hivatásszerűen vagy akár csak hobbi szinten szeretnék művelni a masszírozást!" M.Tamás

 

További véleményekre is kíváncsi? Kattintson IDE.

OKTATÁS HELYSZÍNE

A Nemzetközi Masszázs Akadémia elsődleges oktatási helyszíne a Szent István krt. 18. alatt lévő épület. Abban az esetben, ha foglaltak a központi termeink, akkor 13. kerületi, vagy könnyen megközelíthető helyen lévő helyszíneken történik az oktatás.

-Nemzetközi Masszázs Akadémia

-Semmelweis Egyetem - Egészségtudományi Kar

-Országos Reumatológiai és Fizioterápiai Intézet-ORFI

-Lukács Fürdő (Budapest Hévizei és Gyógyfürdői Zrt.)

 

Minden termünk klimatizált!

A tanfolyam kezdete előtti 3-5.napon küldünk Önnek emlékeztető e-mailt, melyben leírjuk, hogy pontosan hol (cím, emelet, terem száma) lesz az Ön csoportjának képzése!

KEDVEZMÉNYKUPON

Szeretnénk segíteni Önt a továbbtanulásban is!

 

A Nemzetközi Masszázs Akadémia a legtöbb kiadott tanúsítványa mellé ajándékoz egy 2 000 - 30 000 Ft közötti értékű kedvezménykupont. A kuponon szereplő árat egy Ön által választott későbbi tanfolyamon jóvá írjuk, így Ön olcsóbban tud részt venni a továbbképzéseken! Kérjük őrizze meg a kuponját!

 

Bővebb információt ide kattintva olvashat.

 

www.ELENAwebshop.com

ELENA segít minden masszőrnek!
Masszőrként tanul /dolgozik?
-Szeretne naprakész információkat a legjobb eszközökről, termékekről?
-Szeretne kedvezményes áron hozzájutni a krémekhez, olajokhoz?
-Szeret egy helyen mindent összegyűjteni, ami a munkához kell?
www.elenawebshop.com


MUNKALEHETŐSÉGEK

Folyamatosan megújuló munkalehetőségeket talál a Munkalehetőség menüpont alatt. Hazai és külföldi ajánlatok közül is választhat!

Egyre több intézményvezető, szálloda-ügyvezető, ápolási igazgató, fürdőigazgató keresi fel a Masszázs Akadémia vezetőségét azzal, hogy az Akadémián végzett Hallgatók közül ajánljanak számukra masszőröket. Nagy elismerés ez számunkra, ezúton is köszönjük!

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy masszőreink jelentős részét új munkával, új élettel, új hivatással tehetjük szebbé! :-)

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

Ha Ön vidékről vagy külföldről érkezik, Budapesten számos szálláshely közül választhat! Intézményünk közvetlen közelében számos apartman/szoba bérlési lehetőség található. 

Keresőoldalak:

www.booking.com

www.agoda.com

www.trivago.com

www.szallas.hu

 

MELYIK ISKOLÁT VÁLASSZAM?

Az alábbi pontokban néhány olyan tanácsot talál, amely szempontok figyelembe vételével könnyebben és biztonságosabban tud választani a masszázst oktató intézmények között: 

 

 • Rendelkezik az intézmény felnőttképzési engedéllyel? (2013 szeptemberétől kizárólag államilag elismert intézmény adhat ki államilag elismert bizonyítványt!)
 • Biztosít a munkavállalásra jogosító tanúsítványokat, bizonyítványt? További költségként számolják fel?
 • Biztosít a tanfolyam hallgatói számára jegyzetet a képző intézmény? További költségként számolják fel?
 • Biztosít kellékeket az oktatáshoz (masszázságy, olajok, krémek, kéztörlők, fertőtlenítő)? (Amennyiben a svédmasszázshoz polifoam-ot kérnek a jelentkezőktől, az azt jelenti, hogy a képzés helyszínén nincs masszázságy!)
 • Rendelkezik támogatást nyújtó, személyesen is elérhető ügyfélszolgálattal a képző intézmény?
 • Kötnek felnőttképzési szerződést a tanfolyam résztvevőivel?
 • Áraik bruttó vagy nettó árak (ki kell fizetni az ÁFA-t a tanfolyami díjon felül?)
 • Könnyen meg lehet közelíteni az oktatás helyszínét, illetve a képzés előtt meg lehet tekinteni azt?
 • Vannak étkezési lehetőségek a közelben?
 • Biztosítanak tisztálkodási lehetőséget?
 • Ajánlanak a végzettek számára további kedvezményeket, gyakorlási lehetőséget, vagy akár munkalehetőséget?
 • Beszerezhetik az adott szakma gyakorlásához szükséges eszközöket a hallgatók a helyszínen?
 • Az oktató milyen végzettséget tud igazolni? (tanfolyami oktatásokhoz minimálisan orvos vagy gyógymasszőr vagy gyógytornász végzettség és pedagógus diploma továbbá minimum 5 év szakmai gyakorlat szükséges!)
 • A honlapon bemutatkoznak az oktatók és a vezetők, büszkén kiírják legmagasabb szakirányú végzettségüket, oktatási tapasztalatukat, referenciájukat?

 

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

MINŐSÉGI OKTATÁST VÁLASSZON!

Visszajelzések szerint egyre több olyan cég jelenik meg Magyarországon, akik "masszázs oktató"-ként adják el magukat.

Sajnos a legtöbb esetben a szép honlapok, ígéretes szavak mögött NINCS megfelelő szakmai háttér; az oktatási tapasztalat hiányzik, a tananyag plagizált és silány. A jelentkezők pedig csak az "oktatás" során szembesülnek az őket ért kárral. 

 

Kamarai -és Minisztériumi összefogással kampányt indítottunk, hogy a masszőr szakma a silány tanfolyamok miatt ne híguljon fel. Írjon nekünk e-mailt az info@masszazsakademia.hu-ra, ha az alábbiakat tapasztalja:

 

1.) alacsony szakmai színvonalú tanfolyamon vesz/vett részt Magyarországon

2.) az oktató nem felsőfokú végzettséggel, vagy kevés tapasztalattal tart órákat

3.) az oktatás helyszíne/eszközei/szervezése nem megfelelő igényességű

4.) az oktatás tananyaga, jegyzete, neve, ütemezése plagizált, vagyis másik képzőhelytől "eltulajdonított".

 

A masszőr szakma színvonalának emelése mindannyiunk érdeke, segítsen Ön is!

KÉRDÉSEM VAN!

Amennyiben kérdése merült fel, keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen visszahívást a honlap alján lévő mező kitöltésével.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.


Jelentkezési lap

Amennyiben szeretne jelentkezni tanfolyamunkra, úgy kérjük az alábbi mezőket szíveskedjen kitölteni!


Az oldal használatával elfogadja a sütik (cookies) alkalmazását. Bővebb információ...

A felhasználói élmény fokozása érdekében ezen a honlapon engedélyeztük a sütik felhasználását. Ha folytatja az oldal használataát az ön beállításainak megváltoztatása nélkül vagy rákattint az "Elfogad" gombra, akkor hozzájárul ehhez.

Bezár