IMA Egészségfenntartó masszőr

IMA Egészségfenntartó masszőr KÖZKÍVÁNATRA ÚJRA INDUL!

ÚJRA INDÍTJUK közkedvelt képzésünket! A 17 évnyi tapasztalatot és számos hallgatói visszajelzést figyelembe véve átalakítottuk és újraindítottuk IMA Egészségfenntartó képzésünket!

2022-ben méginkább DINAMIKUS, GYAKORLATORIENTÁLT formában tanulhat!

"Masszőrnek lenni a világ legjobb foglalkozása! A magad ura vagy, nincsen főnököd (többnyire), annyit dolgozol, amennyit akarsz, és ami a legjobb: óránként érkezik Feléd  visszajelzés arról, hogy milyen jóleső, kellemes, gyógyító, lazító kezeid  vannak! A visszatérő vendégek ódákat zengnek Rólad, ahová belépsz, ott "Megváltóként" tekintenek Rád..."

 

Az IMA Egészségfenntartó masszőr képzés célja, hogy Ön magas szintű ismereteket szerezzen a masszázs terén! A 3-5 hónap alatt elvégezhető tanfolyamon -190 órában- számos olyan elméleti és gyakorlati tudásra tehet szert, mely igen hasznos alapokat biztosít a masszázs terén. A képzés során 6 modul tananyagát sajátíthatja el, mellyel az egészségfenntartás területén és a későbbi munkavégzés során is megállja a helyét!

Miért az IMA Egészségfenntartó masszőr Képzési csomagot válassza?

 • A Képzési program neves magyar szakemberek 17 évnyi szakmai munkája és több ezer masszőr oktatásából és visszajelzéseiből származó tapasztalata alapján lett összeállítva.
 • 4 féle gyakorlati és 2 féle elméleti modulon vehet részt.
 • A képzés időbeosztása rugalmas, így család és munka mellett is válallható.
 • A képzési program és az óraszám lehetőséget ad arra, hogy külföldön is munkát vállaljon.
 • Az Apostille (hitelesítő irat) ingyenesen igényelhető a képzés végén!

Az IMA Egészségfenntartó masszőr Képzési csomagban szereplő modulokat Ön 25% kedvezménnyel veheti igénybe! Ezzel a csomaggal Ön 103 375 Ft-ot takarít meg, és további 36.000 Ft értékű kedvezménykupont kap ajándékba.

Kiknek ajánljuk?

 • aki még nem foglalkozott masszázzsal, de szeretne olyan képzésen részt venni, ahol biztos alapokat kap
 • aki szeretne kiváló masszőrré válni de nem tud, vagy nem akar kórházban dolgozni
 • aki már masszőrként dolgozik, ám szeretné tudását elmélyíteni
 • aki szeretné a képzésben szereplő tanfolyamokon 25%-os kedvezménnyel részt venni (az eredeti árhoz képest)

Ízelítő a tananyagból

6 modul és rengeteg hasznos tudás:

1. modul: Svédmasszázs technikák(50óra) frissítő svédmasszázs technikáinak elsajátítása, a masszázs elméleti és gyakolati háttere, javallatok, ellenjavallatok, eszközök, gyakorlás tetőtől-talpig.
2. modul: Anatómia (60óra) izmok, ízületek, csontok felépítése és funkciója, mozgásszervi betegségek felismerése stb.
3. modul: Wellness masszázs (30óra) wellness masszázs hatásai, javallatai, ellenjavallatai, segédeszközök, csokoládés, mézes masszázs, iszappakolás, lávaköves masszázs kezelések teljes elméleti  -és gyakorlati technikáinak elsajátítása
4. modul: Talpreflexológia alapszint (30óra) alapvető reflexológiai ismeretek, övezetek felosztása, diszbalanszok kialakulásának okai, kezelési elvek, kezelés menete és kivitelezése stb.
5. modul: Szék-Irodai-Manager masszázs(10óraülve, ruhán keresztül végzett masszázs technikák, melyek irodai környezetben, konferenciákon nagy sikerrel alkalmazhatók
6. modul: Vállalkozási ismeretek(10óra) fizikai közérzetjavító tevékenység folytatásához szükséges vállalkozási, adózási, könyvelési formák alapjai. Első lépések támogatása. Marketing alapok, StartUp.

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

A jelentkezés feltételei

 • Előzetes ismeretre, iskolai végzettségre nincsen szükség!
 • Regisztráció a honlapon található jelentkezési lap kitöltésével lehetséges (1 percet vesz igénybe) 
 • Tanfolyami díj befizetése. A jelentkezőket a befizetés sorrendében vesszük fel. Amennyiben komoly a részvételi szándéka javasoljuk, hogy mielőbb jelentkezzen, mert a létszám limitált!

A tanfolyam adatai

A tanfolyam időtartama:

190 tanóra. (3-5 hónap alatt végezhető el)

Hogyan épül fel a képzés?

Az IMA Egészségfenntartó masszőr elnevezés egy összefoglaló név, mely a benne szereplő 6 db modul sikeres elvégzése után válik 'végzettséggé'. A 6 db modult külön-külön kell elvégeznie, olyan ütemben, ahogy az Önnek a legszimpatikusabb. Az teljes képzés 3-5 hónap alatt elvégezhető.

Hogyan kell jelentkezni a képzésre?

-Első lépésben adja le jelentkezését a lap alján lévő jelentkezési lapon. Ezt jelölje be: IMA Egészségfenntartó masszőr. Szoftverünk e-mailben automatikusan küldi a megerősítő levelet és a bankszámla számot, ahová a tandíjat utalni szükséges. Természetesen ügyfélszolgálatunkon is készséggel segítünk!

-Második lépésként válasszon magának a felsorolt 6 db modulból olyan indulási dátumot, mely Önnek a leginkább megfelelő. A képzést a svédmasszázzsal kell kezdeni, de a későbbiekben a modulok sorrendje szabadon variálható. Valamennyi választott modulra töltse ki a regisztrációs lapot. Minden modul esetében válassza az 'IMA Egészségfenntartó csomag' fizetési konstrukciót a jelentkezéskor.

A tanfolyam értékelési rendszere:

A modulok végén 1-1 bemutató masszázs prezentálása, melyet egy írásbeli tesztlap kitöltése előz meg. Az elméleti modulok esetében írásbeli tesztlap.

A tanfolyam sikeres elvégzéséről kapható igazolás:

Minden modul végén TANÚSÍTVÁNYT állítunk ki.

Külföldi munkavégzéshez APOSTILLE-t is kiállítunk!

A tanfolyamhoz szükséges:

Elméleti órákra: Jegyzetfüzet, toll, papucs.

Gyakorlati órákra: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, váltó-fehérnemű vagy fürdőruha (2 részes), papucs, 2 db lepedő, 2 db törölköző, nedves/papír törlőkendő, toll, jegyzetfüzet.

Oktató(k):

A képzést 6 oktató vezeti. Mindannyian magas szaktudással és gyakorlattal rendelkező orvosok, gyógytornászok, gyógymasszőrök, egészségtan-tanárok. Valamennyien a szakma és az oktatás szerelmesei.

A tanfolyamot szakmailag felügyeli:

Acsádi Gabriella (2004-2010 között a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karának oktatója, 2006 óta a Massage Minute Service szakmai vezetője, 2009-2011 között a Magyar Iparszövetség Oktatási Központ vizsgáztatója, 2010-től az ATMA 2005 Országos Vizsgaközpont vezetője, 2011-től a Masszázs Oktatók Országos Egyesületének alelnöke)

Az oktatás időpontjai

A képzés ütemezését Ön határozhatja meg, nem szabunk meg fix órarendet. De segítünk Önnek a saját órarend összeállításában!

A 6 db modul mindegyike önállóan is meg van hirdetve honlapunkon, azokból szabadon válogathat! Kezdésként válassza a svédmasszázs tanfolyamot, de a későbbiek során a modulok sorrendje és sűrűsége önre van bízva. Ha több szabadideje van, akár egyszerre több modul is elvégezhető párhuzamosan. Ha viszont kevesebb a szabadideje, akkor ki is tud hagyni 1-2 hónapot. A 6 modul 3-5 hónap alatt elvégezhető.

Jelentkezéshez kattintson ide!

Részvételi díj

A tanfolyam ára:

Amennyiben Ön már rendelkezik kedvezménykártyával, úgy a tanfolyam díja csökken a kártyán található összeg mértékével.

Az akciós csomagokat itt is megtekintheti.

Mit tartalmaz az ár?

 • Elméleti és gyakorlati oktatás díját,
 • jegyzet, tanfolyami kellékek (krémek, olajok) díját,
 • modulonként egy 6.000 Ft értékű (összesen 36.000 Ft) kedvezménykupont, ami a teljes képzés elvégzése után felhasználható egy újabb tanfolyamra,
 • vizsgadíjat.

Egyéb költség nélkül!

 

A tanfolyam díja vállalkozásokban elszámolható, ehhez kérjük előre jelezze, amennyiben cégnévre kéri a számláját. A kedvezmények egymással nem összevonhatóak!

A tanfolyamon való részvétel feltétele a teljes tanfolyami összeg kiegyenlítése. A jelentkezőket a befizetés sorrendjében vesszük fel. 

Befizetés módja:

 1. Kártyás fizetéssel (a regisztrációs lapba épített biztonságos Barion szoftveren keresztül lehetséges)
 2. Banki átutalással (e-mailben küldjük a banki adatokat a regisztrációs lappal együtt, azonnal)
 3. Bankfiókban történő befizetéssel (e-mailben küldjük a banki adatokat a regisztrációs lappal együtt, azonnal)
 4. Személyesen ügyfélszolgálatunkon (ezzel kapcsolatban ide kattintva informálódhat)

A tanfolyam indulása előtt 3-5 nappal emlékeztető e-mailt küldünk a tanfolyam részleteivel kapcsolatban.

Jelentkezéshez kattintson ide!

Továbbtanulási lehetőség

Megtetszett a masszázs varázslatos világa?

Szeretne több elméleti és gyakorlati tudásra szert tenni? Szeretne magasabb óraszámról Tanúsítványt kézhez kapni?

Számos lehetőséget biztosítunk Önnek a továbbtanulásra! Tekintse meg aktuális tanfolyami listánkat: ITT

Galéria

További képekért kattintson IDE.

 

 

JELENTKEZÉSI FOLYAMAT:

1.) Jelentkezési lap kitöltése (KÉK GOMB a honalpon több helyen ):

Jelentkezéseket kizárólag elektronikus jelentkezési lap kitöltésével fogadunk el a www.masszazsakademia.hu honlapon keresztül. A jelentkezési lap kitöltése után szoftverünk azonnal elküldi önnek e-mailben a regisztrációs lapot.

2.) Regisztrációs lap kitöltése:

    2/a: A regisztrációs lap az e-mailben küldött linken keresztül, on-line lehetséges. A kitöltés néhány percet vesz igénybe és feltétlen szükséges a tanfolyam megkezdéséhez! (ebben található: számlázáshoz szükséges adatok, fizetési csomagok konstrukciók, statisztikai adatok stb)

    2/b: A regisztrációs e-mailben küldjük el Önnek a bankszámla számot is, melyre Ön a tandíjat utalhatja.

3.) Tandíj befizetése:

A regisztráció érvényesítéséhez kérjük fizesse be a tandíjat az alábbi módok valamelyikét választva:

 1. Kártyás fizetéssel
 2. Banki átutalással számlaszámunkra: (az adatokat e-mailban elküldjük Önnek)
 3. Bankfiókban történő befizetéssel. (az adatokat e-mailban elküldjük Önnek)
 4. Személyesen ügyfélszolgálatunkon. (ezzel kapcsolatban ide kattintva informálódhat)

A jelentkezőket a befizetés sorrendjében vesszük fel. Amennyiben komoly a részvételi szándéka, javasoljuk, hogy mielőbb erősítse meg jelentkezését, mert a létszám limitált. A csoportlétszám betelte után várólistára vesszük fel, és esetleges visszalépés esetén azonnal értesítjük Önt

4.) A számlát a tandíj megérkezése / feldolgozása után e-mailben küldjük. (Billingo szoftverüzenetet várjon) Amennyiben néhány napon belül nem érkezik visszajelzés, kérjük jelezze azt az Akadémia munkatársainak!

5.) Emlékeztető e-mailt a tanfolyam indulását megelőző 3-5 napban küldünk Önnek a tanfolyam részleteivel kapcsolatban.

 

A tanfolyamot részünkről mindig alapos előkészületek előzik meg, kérjük feltétlen jelezzen, ha nem tud megjelenni!

Ha segítségre lenne szüksége a regisztrációs folyamat során, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén. Szívesen segítünk!

VÁRJUK SZERETETTEL!

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

Kérjük vegye figyelembe Ön is, hogy a meghirdetett tanfolyamok (a létszámkorlát miatt) hamar betelnek, így nem tudjuk garantálni, hogy a későn jelentkezőknek is tudunk helyet biztosítani. A felvételt a tandíj-befizetés sorrendje határozza meg. A tanfolyamok indulása előtt véglegesítjük a résztvevők névsorát, melyről minden jelentkező értesítést kap a tanfolyam indulása előtt 3-5. napon. Ha Ön már nem férne be a csoportba: várólistára vesszük fel és értesítést küldünk üresedés esetén.

 

Amennyiben kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége, kérjük írjon e-mailt az info@masszazsakademia.hu -ra. 

Amennyiben a tanfolyam "Jelentkezés feltételei" pontjában kiirásra került bármilyen követelmény (pl svédmasszőr tanúsítvány), úgy a tanfolyam indulása előtt azt szíveskedjen elküldeni scannelve vagy fotózva az info@masszazsakademia.hu -címre!

Fenntartjuk a jogot a tanfolyam időpontjának és helyszínének módosítására! Ritkán, de előfordul, hogy betegség vagy váratlan lemondások miatt a tanfolyam elmarad, vagy a kezdési időpontja kitolódik. Kérjük, rendszeresen figyelje e-mail fiókját, hogy mielőbb értesüljön az esetleges változásokról!

 

Együttműködését köszönjük!

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

MIÉRT A MASSZÁZS AKADÉMIÁT VÁLASZTOTTAM?

...mert a Masszázs Akadémián az alábbi előnyökben részesülök:

 1. Felnőttképzési engedéllyel rendelkező és OKJ-s tanfolyamokon, nívós továbbképzéseken vehetek részt.
 2. Itthoni és külföldi munkalehetőségek közül is válogathatok.
 3. 2 nyelvű tanúsítványt kapok! Sőt, igényelhetek hozzá apostille-t és a bizonyítványokhoz europass kiegészítőt is!
 4. Saját tanáraimnál, saját vizsgaközpontban vizsgázhatok!
 5. A masszázst gyakorló tanműhelyben is gyakorolhatom!
 6. A képzések légkondicionált termekben zajlanak.
 7. Kedvezménykupont kapok, hogy könnyebben képezzem tovább magam.
 8. Akciókkal, csomagokkal segítik az előrehaladásomat, sőt a nyereményjátékokon ingyenes tanfolyamot is nyerhetek.
 9. A tanfolyam ideje alatt a közelben szállást igényelhetek, így nem kell annyit utaznom.
 10. Jó hangulatúak az órák, és szuperek a tanárok!
 11. Magas szakmai színvonalon sajátíthatom el a masszázs típusokat!
 12. A tanáraim felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és szakma legjobbjai!
 13. Az Akadémia alapítói és vezetői is felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkeznek és különös hangsúlyt fordítanak az oktatók és munkatársak kiválasztására is!
 14. Az Akadémia kizárólag a masszázzsal és masszázs oktatással foglalkozik, ezért a szakma minden kérdésében maximálisan felkészült.

Az elmúlt 17 év oktatási tapasztalata, több ezer pozitív hallgatói visszajelzés, sikeres Akkreditációs és felnőttképzési engedélyezési eljárások (2009-től Magyarországon, 2016-tól Romániában, 2017-től Angliában) Bisnode-díjak elnyerése és Nemzetközileg is elismert programjaink segítségével BIZTOS ALAPOKKAL szolgálhatunk ÖNNEK IS!

Fizesse tandíját BANKI finanszírozással!

Igényeljen banki előfinanszírozást, és kedvező kamatozás mellett, alacsony törlesztőrészletek vállalása mellett tanulhat.
Részletek ITT olvashatók.

Munkalehetőségek KÜLFÖLDÖN!

Örömmel értesítjük Hallgatóinkat, hogy egyre több magyar és külföldi cég keresi fel a Nemzetközi Masszázs Akadémián végzett masszőröket. Rendszeresen felvételiztet intézményünkben számos négy -és ötcsillagos külföldi és magyar cégcsoport! 

Tanuljon Ön is a Masszázs Akadémián, ha szeretne sikeres masszőr lenni!

Bővebb info a Munaklehetőségek menüben, vagy bővebb info itt .

 

-CHAMPNEYS (Anglia)

    

-FOUR SEASONS (Anglia)

-KEMPINSKI (Magyarország)

-ÓCEÁNJÁRÓ HAJÓK

VÉLEMÉNYEK A MASSZÁZS AKADÉMIÁRÓL:

"Számomra ez az iskola nem csak elméleti és gyakorlati tudást adott, hanem önmagam mélyebb megismerését, életmódváltást, nagyobb igényt a pozitív életérzés megtapasztalására. Fokozódott bennem az embertársaim életének jobbá tételére való törekvés.

Köszönöm ezt az oktatóknak, előadóknak, akik lelkiismeretes munkájukkal az anyagon felül jóval többet adtak nekem és csoporttársaimnak.
Szívből ajánlom a Masszázs Akadémiát mindazoknak, akik hivatásszerűen vagy akár csak hobbi szinten szeretnék művelni a masszírozást!" M.Tamás

 

További véleményekre is kíváncsi? Kattintson IDE.

OKTATÁS HELYSZÍNE

A Nemzetközi Masszázs Akadémia elsődleges oktatási helyszíne a Szent István krt. 18. alatt lévő épület. Abban az esetben, ha foglaltak a központi termeink, akkor 13. kerületi, vagy könnyen megközelíthető helyen lévő helyszíneken történik az oktatás.

-Nemzetközi Masszázs Akadémia

-Semmelweis Egyetem - Egészségtudományi Kar

-Országos Reumatológiai és Fizioterápiai Intézet-ORFI

-Lukács Fürdő (Budapest Hévizei és Gyógyfürdői Zrt.)

 

Minden termünk klimatizált!

A tanfolyam kezdete előtti 3-5.napon küldünk Önnek emlékeztető e-mailt, melyben leírjuk, hogy pontosan hol (cím, emelet, terem száma) lesz az Ön csoportjának képzése!

KEDVEZMÉNYKUPON

Szeretnénk segíteni Önt a továbbtanulásban is!

 

A Nemzetközi Masszázs Akadémia a legtöbb kiadott tanúsítványa mellé ajándékoz egy 2 000 - 30 000 Ft közötti értékű kedvezménykupont. A kuponon szereplő árat egy Ön által választott későbbi tanfolyamon jóvá írjuk, így Ön olcsóbban tud részt venni a továbbképzéseken! Kérjük őrizze meg a kuponját!

 

Bővebb információt ide kattintva olvashat.

 

www.ELENAwebshop.com

ELENA segít minden masszőrnek!
Masszőrként tanul /dolgozik?
-Szeretne naprakész információkat a legjobb eszközökről, termékekről?
-Szeretne kedvezményes áron hozzájutni a krémekhez, olajokhoz?
-Szeret egy helyen mindent összegyűjteni, ami a munkához kell?
www.elenawebshop.com


MUNKALEHETŐSÉGEK

Folyamatosan megújuló munkalehetőségeket talál a Munkalehetőség menüpont alatt. Hazai és külföldi ajánlatok közül is választhat!

Egyre több intézményvezető, szálloda-ügyvezető, ápolási igazgató, fürdőigazgató keresi fel a Masszázs Akadémia vezetőségét azzal, hogy az Akadémián végzett Hallgatók közül ajánljanak számukra masszőröket. Nagy elismerés ez számunkra, ezúton is köszönjük!

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy masszőreink jelentős részét új munkával, új élettel, új hivatással tehetjük szebbé! :-)

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

Ha Ön vidékről vagy külföldről érkezik, Budapesten számos szálláshely közül választhat! Intézményünk közvetlen közelében számos apartman/szoba bérlési lehetőség található. 

Keresőoldalak:

www.booking.com

www.agoda.com

www.trivago.com

www.szallas.hu

 

MELYIK ISKOLÁT VÁLASSZAM?

Az alábbi pontokban néhány olyan tanácsot talál, amely szempontok figyelembe vételével könnyebben és biztonságosabban tud választani a masszázst oktató intézmények között: 

 

 • Rendelkezik az intézmény felnőttképzési engedéllyel? (2013 szeptemberétől kizárólag államilag elismert intézmény adhat ki államilag elismert bizonyítványt!)
 • Biztosít a munkavállalásra jogosító tanúsítványokat, bizonyítványt? További költségként számolják fel?
 • Biztosít a tanfolyam hallgatói számára jegyzetet a képző intézmény? További költségként számolják fel?
 • Biztosít kellékeket az oktatáshoz (masszázságy, olajok, krémek, kéztörlők, fertőtlenítő)? (Amennyiben a svédmasszázshoz polifoam-ot kérnek a jelentkezőktől, az azt jelenti, hogy a képzés helyszínén nincs masszázságy!)
 • Rendelkezik támogatást nyújtó, személyesen is elérhető ügyfélszolgálattal a képző intézmény?
 • Kötnek felnőttképzési szerződést a tanfolyam résztvevőivel?
 • Áraik bruttó vagy nettó árak (ki kell fizetni az ÁFA-t a tanfolyami díjon felül?)
 • Könnyen meg lehet közelíteni az oktatás helyszínét, illetve a képzés előtt meg lehet tekinteni azt?
 • Vannak étkezési lehetőségek a közelben?
 • Biztosítanak tisztálkodási lehetőséget?
 • Ajánlanak a végzettek számára további kedvezményeket, gyakorlási lehetőséget, vagy akár munkalehetőséget?
 • Beszerezhetik az adott szakma gyakorlásához szükséges eszközöket a hallgatók a helyszínen?
 • Az oktató milyen végzettséget tud igazolni? (tanfolyami oktatásokhoz minimálisan orvos vagy gyógymasszőr vagy gyógytornász végzettség és pedagógus diploma továbbá minimum 5 év szakmai gyakorlat szükséges!)
 • A honlapon bemutatkoznak az oktatók és a vezetők, büszkén kiírják legmagasabb szakirányú végzettségüket, oktatási tapasztalatukat, referenciájukat?

 

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

MINŐSÉGI OKTATÁST VÁLASSZON!

Visszajelzések szerint egyre több olyan cég jelenik meg Magyarországon, akik "masszázs oktató"-ként adják el magukat.

Sajnos a legtöbb esetben a szép honlapok, ígéretes szavak mögött NINCS megfelelő szakmai háttér; az oktatási tapasztalat hiányzik, a tananyag plagizált és silány. A jelentkezők pedig csak az "oktatás" során szembesülnek az őket ért kárral. 

 

Kamarai -és Minisztériumi összefogással kampányt indítottunk, hogy a masszőr szakma a silány tanfolyamok miatt ne híguljon fel. Írjon nekünk e-mailt az info@masszazsakademia.hu-ra, ha az alábbiakat tapasztalja:

 

1.) alacsony szakmai színvonalú tanfolyamon vesz/vett részt Magyarországon

2.) az oktató nem felsőfokú végzettséggel, vagy kevés tapasztalattal tart órákat

3.) az oktatás helyszíne/eszközei/szervezése nem megfelelő igényességű

4.) az oktatás tananyaga, jegyzete, neve, ütemezése plagizált, vagyis másik képzőhelytől "eltulajdonított".

 

A masszőr szakma színvonalának emelése mindannyiunk érdeke, segítsen Ön is!

KÉRDÉSEM VAN!

Amennyiben kérdése merült fel, keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen visszahívást a honlap alján lévő mező kitöltésével.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.


Jelentkezési lap

Amennyiben szeretne jelentkezni tanfolyamunkra, úgy kérjük az alábbi mezőket szíveskedjen kitölteni!


Az oldal használatával elfogadja a sütik (cookies) alkalmazását. Bővebb információ...

A felhasználói élmény fokozása érdekében ezen a honlapon engedélyeztük a sütik felhasználását. Ha folytatja az oldal használataát az ön beállításainak megváltoztatása nélkül vagy rákattint az "Elfogad" gombra, akkor hozzájárul ehhez.

Bezár