Gyógymasszőr_OKJ

Kedves Érdeklődő!

Ezúton értesítjük, hogy Gyógymasszőr csoportjaink BETELTEK.

 

Üresedés/visszamondás esetén szeretne értesítést kapni? Jelezze ezt néhány soros e-mailben: info@masszazsakademia.hu

 

 

Sajnálattal írjuk le, hogy az új jogszabályok értelmében 

 OKJ-s Gyógymasszőr csoportok NEM INDÍTHATÓK felnőttképzés keretein belül. :-(

 

Ami viszont jó hír: Ön a Nemzetközi Masszázs Akadémia számos egyéb (nem OKJ-s, de felnőttképzési engedéllyel és hivatalos nyilvántartási számmal rendelkező) tanfolyama közül válogathat.

www.masszazsakademia.hu

 

2020 októbere előtti információk:

MEGSZŰNIK az OKJ-s Gyógymasszőr felnőttképzés! 

2020 őszén indulnak a legutolsó tanfolyamok a Nemzetközi Masszázs Akadémián!!!

 

DE MI LESZ AZOKKAL A FELNŐTTEKKEL, AKIK szeretnének új szakmát tanulni? A jelenlegi információink szerint egyetlen "kiskapu" létezik: a GYORSASÁG.

Akit érdekel a masszőr szakma, MIELŐBB iratkozzon be a meghirdetett tanfolyamok valamelyikére, mert 2020 szeptembere után már BIZTOSAN NEM INDUL EL egyetlen OKJ-s Gyógymasszőr képzés sem!

Aki MOST beiratkozik, arra a jelenlegi jogszabályok vonatkoznak, és BIZTOSAN végig tudja csinálni a képzést. Aki még hezitál: az kicsúszhat az időből, vagy nem marad üres helye a tanfolyamon...

 

Iskola által szervezett GYAKORLÓHELYEKKEL és

Folyamatos MUNKALEHETŐSÉGGEL már a tanfolyam alatt is!

Jelentkezéshez kattintson ide!

 

 

OKJ-s Gyógymasszőr képzés, munkalehetőségekkel!

Megtanítjuk masszírozni, és MUNKALEHETŐSÉGEKKEL is ellátjuk! A Masszázs Akadémia végzősei az állásinterjúkon előnyben részesülnek. Segítünk elhelyezkedni! Itthon és külföldön egyaránt...

Az oktatási helyszínek, a kiváló oktatók, gyakorlati intézmények nagyszerű referenciaként szolgálnak majd az Ön önéletrajzában is!

Oktatás helyszínei: Nemzetközi Masszázs Akadémia, Semmelweis Egyetem-ETK, ORFI- Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet,

Oktatók: Felsőfokú végzettséggel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek: Orvosok, Gyógytornászok, Pedagógus végzettséggel rendelkező Gyógy -és Sportmasszőrök.

A Nemzetközi Masszázs Akadémia (ATMA 2005 Oktatási Kft.) az egyetlen olyan Felnőttképzési Engedéllyel (E-001179/2015/A001) rendelkező intézmény, ahol minden a masszázsról szól!

 

Várjuk szeretettel Önt is!

Tv2 műsorában a Masszázs Akadémia!

Megtekintéshez kattintson ide:

https://www.youtube.com/watch?v=OmjMzh2f0kg

 

Gyógymasszőrnek lenni jó!

Gyógymasszőrré válni: KIHÍVÁS a tanulásban, MEGBECSÜLÉS a szakmában, ÖRÖM a munkában! 

Első lépés a helyes iskolaválasztás. Ha a masszőr nem sajátítja el helyesen a technikákat, ha az elméleti tudása hiányos, akkor hogyan áll megfelelő önbizalommal és szakértelemmel a masszázságy mellé? Sehogy. A masszázs elsajátítása kihívásokkal teli, de gyönyörű feladat. A gyógymasszázs tanfolyam során a Nemzetközi Masszázs Akadémia különös figyelmet fordít arra, hogy a résztvevők mind elméleti, mind gyakorlati szinten felkészültek legyenek! Az alapórák mellett házi feladatokkal, elektronikus tesztekkel, magas szintű területi gyakorlati helyszínekkel segíti a kiemelkedő tudást megszerezni kívánó résztvevőket!

Jó hírünk, hogy ma Magyarországon kizárólag FELNŐTTKÉPZÉSI ENGEDÉLLYEL rendelkező intézmény indíthat OKJ-s képzéseket! Ez jelentős minőségi javulást hoz mind az oktatásban, mind a masszőr szakmában!

A Nemzetközi Masszázs Akadémia (Háttérintézet, ATMA 2005 Oktatási Kft engedélyszáma: E-001179/2015/A001)

A Nemzetközi Masszázs Akadémia az egyetlen olyan állami engedéllyel rendelkező intézmény, ahol minden a MASSZÁZSRÓL SZÓL!

 

SvédmasszázsNálunk a masszőrképzés az, amire a teljes figyelmünket összpontosítjuk! Masszázs tanfolyamon felül indítunk  néhány masszőrök számára hasznos kiegészítő kurzust (pl. állásinterjúra felkészítés) de egyéb témájú oktatást (pl. virágkötő, lakberendező) nem indítunk!

Ezzel tudjuk azt elérni, hogy a teljes figyelmünket a masszőr Hallgatóinkra koncentráljuk.

Ennyi gratist még sosem adott a Nemzetközi Masszázs Akadémia...

Csoportjaink rengeteg plusz juttatásban részesülnek!!!! Íme:

 

MIT TARTALMAZ A TANFOLYAM:

- Gyógymasszőr elméleti -és tantermi gyakorlati képzést

- Regeneráló Balneoterápiás masszázs alapismereteket, (svédmasszőr tanúsítvánnyal!)

- Különleges masszázstechnikák alapismereteket: Peeling, Csokoládé massszázs, Iszappakolás, Alakformáló kezelések, Aromaterápia

- Fizioterápia alapismereteket: Súlyfürdő, Szénsavas fürdő, Iszappakolás, Víz alatti vízsugár-masszázs, Denevérpad, Köpöly, Mézes masszázs, Elektroterápia

- Gyógymasszázs ismereteket: Kötőszöveti masszázs, Szegment masszázs, Nyirokmasszázs, Betegségek kezelése masszázzsal, Kimozgatások

- Angol nyelvű, állásinterjúra felkészítő képzést

 

INTÉZMÉNY ÁLTAL SZERVEZETT GYAKORLATOKAT:

- 1+2 hét területi gyakorlatot Magyarország elismert intézményeiben (ORFI-Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet)

- Tanműhely foglalkozásokat

TOVÁBBÁ:

- Dr.Szántai Károly: 1.) Anatómia-élettan 2.)  Masszázs alapozás (9145 Ft értékű) tankönyveit

- Az oktatás során használt eszközöket, kellékeket

- Hímzett Nemzetközi Masszázs Akadémia pólót (2200Ft értékű)

- 1 flakon prémium minőségű masszázsolajat (1500 Ft értékű)

+

- Europass bizonyítvány kiegészítőt (7450 Ft értékű)

- Svédmasszőr tanúsítványt (mellyel már a tanfolyam alatt el tud kezdeni dolgozni)
- Kedvezménykupont (30 000 Ft értékű)

- Ingyenes modulzáró vizsgákat
- Belépési kódokat a Masszázs Akadémia On-line képzési szoftverébe
- Folyamatos munkalehetőségeket itthon és külföldön.

 

EXTRA kedvezmények:

- 5% kedvezmény a www.elenawebshop.hu -n

- Hallgatóink rendkívül kedvező telefon-flottához csatlakozhatnak!

- Ön elvégzett már valamilyen tanfolyamot a Nemzetközi Masszázs Akadémián, az elmúlt 3 évben? Akkor 20 000Ft kedvezményben részesül! Válassza a "Belépő konstrukciót"!

- Az elmúlt 3 évben érettségizett? Nálunk 20 000Ft kedvezményben részesül! Válassza az "Érettségi" konstrukciót.

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

Jelentkezés feltételei:

 • Érettségi bizonyítvány (amennyiben Ön nem rendelkezik Érettségivel, úgy válassza ezt a tanfolyamot: itt )
 • Egészségügyi alkalmassági igazolás foglalkozás-egészségügyi szakorvostól kell kérni az igazolást. (Segítünk, ha orvos elérhetőségre van szüksége.)
 • Regisztráció a tanfolyam kezdete előtt 3. napig lehetséges az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével. (1 percet vesz igénybe) Amennyiben Önnek kizárólag a fenti időpont megfelelő, de kicsúszott a határidőből, úgy írjon néhány soros kérvényt a gabriella.acsadi@masszazsakademia.hu-ra.
 • Regisztrációs díj (20 000 Ft, ami a részvételi díjból levonásra kerül), vagy a teljes tandíj befizetése a tanfolyam indulása előtt. Természetesen a teljes összeg is befizethető a tanfolyam indulása előtt. Minden egyes befizetésről számlát állítunk ki, ezért kérjük az regisztrációs lapon pontosan adja meg nevét és számlacímét!

 

Amennyiben komoly a részvételi szándéka, kérjük mielőbb jelentkezzen, mert a létszám limitált!

Jelentkezéshez kattintson ide!

Kinek ajánljuk a Gyógymasszőr képzést?

A gyógymasszőr egészségügyi intézményekben a szakorvos utasítására és felügyelete mellett végezhet diagnózis alapján, gyógymasszázst, betegségspecifikus gyógymasszázst, passzív kimozgatást és reflexzóna masszázst. Csapatban dolgozva támogatja az orvos munkáját, együttműködik a gyógytornásszal, fizikoterápiás szakasszisztenssel a betegek (páciensek) gyógyulása, rehabilitációja és pihenése érdekében. Fürdőkben, wellness részlegeken fizikai közérzetjavító, frissítő masszázst nyújt, hidro– és balneoterápiás kezeléseket végez.

Megéri a legjobbnak lenni!

A tanfolyamok 18 hónapon keresztül tartanak, a képzések hosszabbak és alaposabbak, mint más iskolákban. Célunk, hogy a másfél év során valódi, használható tudással engedjük útra a Nemzetközi Masszázs Akadémián tanult Hallgatókat! Nálunk kórházi és fürdős területi gyakorlatokon, konzultációkon, tanműhelyes foglalkozásokon is van lehetősége a megszerzett tudását elmélyíteni! Véleményünk szerint megéri teljes erőbedobással végigtanulni ezt a 18 hónapot, hisz később hatványozottan megtérül minden igyekezet! Anyagilag és időben is!.. 

-Külföldi munkalehetőségeink között gyakoriak a 400 000 Forintos  fizetések (+ jutalék)  is!

-Magyar alkalmazotti jogviszonyra folyamatosan vannak álláshirdetések honlapunkon.

-Ön inkább vállalkozó szeretne lenni? Akkor ez a önnek szól:

A végzett masszőrök többsége önállóan dolgozik és saját magának szabja meg óradíját, ami általában 5000-15000/óra. Mennyi lehet a havi fizetése egy masszőrnek?

Számolja ki bártan:

Ha napi 6 órát dolgozik, heti 5 napon, akkor az havi szinten 480 000Ft! Ebből persze le kell vonni 50 000Ft adót (KATAvállalkozás esetén), a helyiség bérleti díját (amennyiben még nincsen saját szalonja) és a krémek-olajok-fogyóeszközök díját. Vállakozási ismeretek tanóráinkon segítjük Önt már a képzés alatt is.

Megéri a legjobbnak lenni ebben a szakmában, mert néhány hónap után telítődik egy jó masszőr bejelentkezési naptára. Ezt tapasztalatból és a Végzett Hallgatóink visszajelzéseiből tudjuk.

Ezúton is gratulálunk nekik, hogy anno belevágtak a tanulásba. :-)

 

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

Oktatási időpontok

A kezdési dátumokat az oldal tetején lévő bordó sávban tudja kiválasztani. A pontos oktatási és gyakorlati dátumokat az órarend tartalmazza, melyet a tanfolyam indulásának első napjaiban fog megkapni. A gyakorlati foglalkozások esetenként hétköznapi -és hétvégi dátumokra is eshetnek, a kórházak kapacitásának függvényében.

 

Új információk Covid-19 idejére: Mivel a gyógymasszőr képzéseink évek óta elméleti (anatómia) órákkal kezdődnek (első 3-4 hónap), így nem szükséges, hogy tanteremben végezzük a tanulást!

A jelenleg futó csoportjaink visszajelzései szerint is nagyon nagy könnyebbség, hogy a kisfilmeket jól felépített rendszerben, többször újraindítható formában tudják megnézni. Az órarendben szereplő dátumokon (jellemzően késő délután) lehetőség van "élő" konzultációra is az oktatókkal. Így akinek kérdése-kérése adódik, azonnali segítséget kap. Saját tanfolyami felületeinken egyéb lehetőségeket is biztosítunk: segéd-tananyagok, on-line gyakorló tesztek, munkafüzet-kérdések formájában.

Az elméleti tananyagaink on-line oktatására minden lehetőségünk adott, a modern technikának köszönhetően Ön akár otthoni környezetben is el tudja kezdeni a GYÓGYMASSZŐR képzésünket! Természetesen a későbbi masszázs gyakorlatok során szükséges lesz a személyes részvétel az órákon!

 

Új információk a 2020. szeptemberében induló tanfolyamok esetében: Az oktatás hibrid oktatási rendszerben  fog zajlani: A tanfolyam elején, amíg elméleti órák zajlanak: on-line oktatás lesz. A tanfolyam gyakorlati tanórái pedig tantermemben kerülnek megszervezésre.

 

Választható ütemezések:

 

I. Hétvégi tanfolyamok:

A hétvégi tanfolyamokon 2 hetente hétvégén (szombat és vasárnap) 9:00-től 17:15-ig kell megjelenni.* (18 hónap)

Ezúton értesítjük, hogy Gyógymasszőr csoportjaink BETELTEK.

 

Üresedés/visszamondás esetén szeretne értesítést kapni? Jelezze ezt néhány soros e-mailben: info@masszazsakademia.hu

 

 

Sajnálattal írjuk le, hogy az új jogszabályok értelmében 

 OKJ-s Gyógymasszőr csoportok NEM INDÍTHATÓK felnőttképzés keretein belül. :-(

 

Ami viszont jó hír: Ön a Nemzetközi Masszázs Akadémia számos egyéb (nem OKJ-s, de felnőttképzési engedéllyel és hivatalos nyilvántartási számmal rendelkező) tanfolyama közül válogathat.

www.masszazsakademia.hu

 

II. Hétköznapi tanfolyamok:

A hétköznapi tanfolyamokon hetente egy alkalommal hétköznapi napon (az indulás napjával megegyező napokon) 09:00-17:15-ig kell megjelenni.* (18 hónap)

 

Ezúton értesítjük, hogy Gyógymasszőr csoportjaink BETELTEK.

 

Üresedés/visszamondás esetén szeretne értesítést kapni? Jelezze ezt néhány soros e-mailben: info@masszazsakademia.hu

 

 

Sajnálattal írjuk le, hogy az új jogszabályok értelmében 

 OKJ-s Gyógymasszőr csoportok NEM INDÍTHATÓK felnőttképzés keretein belül. :-(

 

Ami viszont jó hír: Ön a Nemzetközi Masszázs Akadémia számos egyéb (nem OKJ-s, de felnőttképzési engedéllyel és hivatalos nyilvántartási számmal rendelkező) tanfolyama közül válogathat.

www.masszazsakademia.hu

 

* = A tanfolyam tartalmaz kontak órákat, e-learninget, konzultációkat, tanműhelyben végzett foglalkozásokat, területi gyakorlatot (1+2 hét), melyek a meghirdetett napokon kívül kerül(het)nek megszervezésre. Valamennyi kötelezettség időpontját tanfolyam egészére vonatkozó órarendek tartalmazzák, melyet a beiratkozott hallgatóink az online felületen naprakészen megtekinthetnek.

 

Nem szeretne várni egy új csoport indulásáig? Fel tudjuk venni futó csoportjaink valamelyikébe is, segítünk a felzárkózásban. Érdeklődjön az oktatasszervezo@masszazsakademia.hu -n.

 

Ha kérdése merült fel, írjon oktatasszervezőinknek az oktatasszervezo@masszazsakademia.hu email-címen.

 

A tanfolyamok indulási dátumára vonatkozó információk a jelentkezők létszámának függvényében változhatnak!

Jelentkezéshez kattintson ide!

A képzés adatai:

Oktatók:

Oktatóink magas szaktudással és gyakorlattal rendelkező orvosok, gyógytornászok, gyógymasszőrök, egészségtan-tanárok. Valamennyien a szakma és az oktatás szerelmesei.

Időtartam:

18 hónap (Amennyiben Ön rendelkezik előképzettséggel, a tanfolyam ideje rövidebb is lehet)

Helyszín(ek):

ELMÉLETI ÓRÁK:

-Nemzetközi Masszázs Akadémia Oktatási Központja (1137 Budapest, Szent István körút 18. fsz. 1.)
-Semmelweis Egyetem Egészségtudományi kar (1088 Vas utca 17.)

-Országos Reumatológiai és Fizioterápiai Intézet (1023 ORFI Budapest, Frankel Leó út)

TERÜLETI GYAKORLAT:
-Országos Reumatológiai és Fizioterápiai Intézet-ORFI

-Nemzetközi Masszázs Akadémia Tanműhelye

-Massage Minute Service (választható)

-Budapesti 4-5 csillagos szállodák (választható)

-vagy egyéni szervezésében bármilyen masszázzsal foglalkozó intézménynél. (választható)

A tanfolyam értékelési rendszere:
Modulzáró vizsgák a modulok végén, továbbá OKJ-záróvizsga a képzés végén.

A tanfolyam sikeres elvégzéséről kapható igazolás:

-OKJ-s Bizonyítvány. A sikeres záróvizsga után kiadott kemény fedeles BIZONYÍTVÁNY a masszőr szakmán belül a legmagasabb szakirányú végzettséget igazoló dokumentum. Magyarországon minden masszázs vállalkozás, kórház, állami gyógyfürdő elfogadja.

-A bizonyítvány mellé Europass -bizonyítvány kiegészítőt adunk ajándékba magyar és angol nyelven!

-Svédmasszőr tanúsítvány (mellyel már a tanfolyam alatt el tud kezdeni dolgozni)

A tanfolyamhoz szükséges hozni:
-Elméleti órákra: toll, jegyzetfüzet.
-Gyakorlati órákra: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, váltó-fehérnemű vagy fürdőruha (2 részes), papucs, 1 db lepedő, 2-3 db törölköző (70×140 cm).

A tanfolyamot szakmailag felügyeli:
Acsádi Gabriella, aki 2006 óta a Massage Minute Service szakmai vezetője, 2004-2011 között a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának és a Magyar Iparszövetség Gyógymasszázs tanfolyamok oktatója.

Jelentkezéshez kattintson ide!

Vizsgák

 • A tanfolyam ideje alatt, minden modul végén modulzáró vizsga történik. (írásbeli vagy szóbeli vagy gyakorlati)
 • A tanfolyam végén vizsgabizottság előtt kell OKJ-s vizsgát tenni. (szóbeli és gyakorlati)  A sikeres vizsgázók kemény fedeles, a Magyar Köztársaság által elismert bizonyítványt kapnak. A bizonyítvány mellé ajándékba adjuk az Europass bizonyítvány kiegészítőt!

Galéria

További képekért kattintson IDE.

Ízelítő a tananyagból

Elvégzendő modulok:

11110-16 Egészségügyi alapismeretek
    11221-16 Alapápolás
    11222-16 Klinikumi ismeretek
    12051-16 Masszázs elméleti alapjai I.
    12052-16 Masszázs elméleti alapjai II.
    12053-16 Fizioterápia I.
    12054-16 Fizioterápia II.
    12055-16 Regeneráló balneoterápiás masszázs
    11835-16 Gyógymasszázs
    11498-12 Foglalkoztatás I.
    11499-12 Foglalkoztatás II
    11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság

 

A szakképesítés azonosító száma: 54 726 04

Elméleti órák aránya: 50%

Gyakorlati órák aránya: 50%

A képesítéssel betölthető munkakörök, foglalkozások: Gyógymasszőr, Regeneráló balneoterápiás masszőr, Fürdősmasszőr

FEOR: 3332 Fizioterápiás asszisztens, masszőr

A képzés 2017-ben hatályba lépő, 1200 órás program szerint valósul meg.

Jelentkezéshez kattintson ide!

Részvételi díj

Árakról, Részletfizetésről, AKCIÓkról itt olvashat: Tandíj és Részletfizetés ITT

10% kedvezményt kapnak, akik párban érkeznek!
Amennyiben Ön rendelkezik kedvezménykártyával, úgy a tanfolyam díja csökken a kártyán található összeg mértékével.

FONTOS! a létszám limitált! A felvétel sorrendjét a regisztrációs díj befizetésének dátuma alapján állapítjuk meg.

BANKI finanszírozással is fizetheti a tanolyamokat! Bővebb info ITT.

További költségek lehetnek a tanfolyam során:

 • Foglalkozás-egészségügyi orvosi vizsgálat. (Az orvosnak kell fizetnie)
 • OKJ vizsga díja a tanfolyam végén 55000 Ft, melyet majd a vizsgaközpontnak kell fizetni.

 

Befizetés módja:

 1. Átutalással: A közleménybe a személynevet, a kiválasztott tanfolyamot és a kezdési dátumot kell feltüntetni. A számlaszámot a regisztráció során kapott automatikus e-mailben küldjük. A tanfolyam díjának megérkezéséről néhány napon belül e-mailben értesítjük!
 2. Személyesen: Irodánkban, ügyfélszolgálati időben. Amennyiben Önnek nem megfelelő egyik időpont sem, úgy kérjen időpontot telefonon vagy e-mailen! Cím: Nemzetközi Masszázs Akadémia 1137. Budapest, Szent István krt. 18. fsz. 1. 35-ös kapucsengő (a Nyugati pályaudvar közelében, a Vígszínháznál).

A tanfolyamon való részvétel feltétele a tanfolyami összeg 100%-os kiegyenlítése, vagy a részletfizetési nyilatkozat kitöltése.

 

A tanfolyam díja vállalkozásokban elszámolható, ehhez kérjük előre jelezze, amennyiben cégnévre kéri a számláját! A számlát utólag nem áll módunkban módosítani!

Kedvezmények egymással nem összevonhatóak!

Jelentkezéshez kattintson ide!

Azonosító adatok

Az üzemeltető intézet adatai:

ATMA 2005 Oktatási Kft. - Hivatalos Felnőttképzési Engedéllyel rendelkező Intézmény

Cégjegyzék szám: 01-09-736266

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0696-05

Felnőttképzési engedély száma: E-001179/2015/A001

 

A képzés adatai:

OKJ-s Gyógymasszőr képzés: 54726 04

JELENTKEZÉSI FOLYAMAT:

1.) Jelentkezési lap kitöltése (KÉK GOMB a honalpon több helyen ):

Jelentkezéseket kizárólag elektronikus jelentkezési lap kitöltésével fogadunk el a www.masszazsakademia.hu honlapon keresztül. A jelentkezési lap kitöltése után szoftverünk azonnal elküldi önnek e-mailben a regisztrációs lapot.

2.) Regisztrációs lap kitöltése:

    2/a: A regisztrációs lap az e-mailben küldött linken keresztül, on-line lehetséges. A kitöltés néhány percet vesz igénybe és feltétlen szükséges a tanfolyam megkezdéséhez! (ebben található: számlázáshoz szükséges adatok, fizetési csomagok konstrukciók, statisztikai adatok stb)

    2/b: A regisztrációs e-mailben küldjük el Önnek a bankszámla számot is, melyre Ön a tandíjat utalhatja.

3.) Tandíj befizetése:

A regisztráció érvényesítéséhez kérjük fizesse be a tandíjat az alábbi módok valamelyikét választva:

 1. Kártyás fizetéssel
 2. Banki átutalással számlaszámunkra: (az adatokat e-mailban elküldjük Önnek)
 3. Bankfiókban történő befizetéssel. (az adatokat e-mailban elküldjük Önnek)
 4. Személyesen ügyfélszolgálatunkon. (ezzel kapcsolatban ide kattintva informálódhat)

A jelentkezőket a befizetés sorrendjében vesszük fel. Amennyiben komoly a részvételi szándéka, javasoljuk, hogy mielőbb erősítse meg jelentkezését, mert a létszám limitált. A csoportlétszám betelte után várólistára vesszük fel, és esetleges visszalépés esetén azonnal értesítjük Önt

4.) A számlát a tandíj megérkezése / feldolgozása után e-mailben küldjük. (Billingo szoftverüzenetet várjon) Amennyiben néhány napon belül nem érkezik visszajelzés, kérjük jelezze azt az Akadémia munkatársainak!

5.) Emlékeztető e-mailt a tanfolyam indulását megelőző 3-5 napban küldünk Önnek a tanfolyam részleteivel kapcsolatban.

 

A tanfolyamot részünkről mindig alapos előkészületek előzik meg, kérjük feltétlen jelezzen, ha nem tud megjelenni!

Ha segítségre lenne szüksége a regisztrációs folyamat során, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén. Szívesen segítünk!

VÁRJUK SZERETETTEL!

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

Kérjük vegye figyelembe Ön is, hogy a meghirdetett tanfolyamok (a létszámkorlát miatt) hamar betelnek, így nem tudjuk garantálni, hogy a későn jelentkezőknek is tudunk helyet biztosítani. A felvételt a tandíj-befizetés sorrendje határozza meg. A tanfolyamok indulása előtt véglegesítjük a résztvevők névsorát, melyről minden jelentkező értesítést kap a tanfolyam indulása előtt 3-5. napon. Ha Ön már nem férne be a csoportba: várólistára vesszük fel és értesítést küldünk üresedés esetén.

 

Amennyiben kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége, kérjük írjon e-mailt az info@masszazsakademia.hu -ra. 

Amennyiben a tanfolyam "Jelentkezés feltételei" pontjában kiirásra került bármilyen követelmény (pl svédmasszőr tanúsítvány), úgy a tanfolyam indulása előtt azt szíveskedjen elküldeni scannelve vagy fotózva az info@masszazsakademia.hu -címre!

Fenntartjuk a jogot a tanfolyam időpontjának és helyszínének módosítására! Ritkán, de előfordul, hogy betegség vagy váratlan lemondások miatt a tanfolyam elmarad, vagy a kezdési időpontja kitolódik. Kérjük, rendszeresen figyelje e-mail fiókját, hogy mielőbb értesüljön az esetleges változásokról!

 

Együttműködését köszönjük!

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

MIÉRT A MASSZÁZS AKADÉMIÁT VÁLASZTOTTAM?

...mert a Masszázs Akadémián az alábbi előnyökben részesülök:

 1. Felnőttképzési engedéllyel rendelkező és OKJ-s tanfolyamokon, nívós továbbképzéseken vehetek részt.
 2. Itthoni és külföldi munkalehetőségek közül is válogathatok.
 3. 2 nyelvű tanúsítványt kapok! Sőt, igényelhetek hozzá apostille-t és a bizonyítványokhoz europass kiegészítőt is!
 4. Saját tanáraimnál, saját vizsgaközpontban vizsgázhatok!
 5. A masszázst gyakorló tanműhelyben is gyakorolhatom!
 6. A képzések légkondicionált termekben zajlanak.
 7. Kedvezménykupont kapok, hogy könnyebben képezzem tovább magam.
 8. Akciókkal, csomagokkal segítik az előrehaladásomat, sőt a nyereményjátékokon ingyenes tanfolyamot is nyerhetek.
 9. A tanfolyam ideje alatt a közelben szállást igényelhetek, így nem kell annyit utaznom.
 10. Jó hangulatúak az órák, és szuperek a tanárok!
 11. Magas szakmai színvonalon sajátíthatom el a masszázs típusokat!
 12. A tanáraim felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és szakma legjobbjai!
 13. Az Akadémia alapítói és vezetői is felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkeznek és különös hangsúlyt fordítanak az oktatók és munkatársak kiválasztására is!
 14. Az Akadémia kizárólag a masszázzsal és masszázs oktatással foglalkozik, ezért a szakma minden kérdésében maximálisan felkészült.

Az elmúlt 17 év oktatási tapasztalata, több ezer pozitív hallgatói visszajelzés, sikeres Akkreditációs és felnőttképzési engedélyezési eljárások (2009-től Magyarországon, 2016-tól Romániában, 2017-től Angliában) Bisnode-díjak elnyerése és Nemzetközileg is elismert programjaink segítségével BIZTOS ALAPOKKAL szolgálhatunk ÖNNEK IS!

Fizesse tandíját BANKI finanszírozással!

Igényeljen banki előfinanszírozást, és kedvező kamatozás mellett, alacsony törlesztőrészletek vállalása mellett tanulhat.
Részletek ITT olvashatók.

Munkalehetőségek KÜLFÖLDÖN!

Örömmel értesítjük Hallgatóinkat, hogy egyre több magyar és külföldi cég keresi fel a Nemzetközi Masszázs Akadémián végzett masszőröket. Rendszeresen felvételiztet intézményünkben számos négy -és ötcsillagos külföldi és magyar cégcsoport! 

Tanuljon Ön is a Masszázs Akadémián, ha szeretne sikeres masszőr lenni!

Bővebb info a Munaklehetőségek menüben, vagy bővebb info itt .

 

-CHAMPNEYS (Anglia)

    

-FOUR SEASONS (Anglia)

-KEMPINSKI (Magyarország)

-ÓCEÁNJÁRÓ HAJÓK

VÉLEMÉNYEK A MASSZÁZS AKADÉMIÁRÓL:

"Számomra ez az iskola nem csak elméleti és gyakorlati tudást adott, hanem önmagam mélyebb megismerését, életmódváltást, nagyobb igényt a pozitív életérzés megtapasztalására. Fokozódott bennem az embertársaim életének jobbá tételére való törekvés.

Köszönöm ezt az oktatóknak, előadóknak, akik lelkiismeretes munkájukkal az anyagon felül jóval többet adtak nekem és csoporttársaimnak.
Szívből ajánlom a Masszázs Akadémiát mindazoknak, akik hivatásszerűen vagy akár csak hobbi szinten szeretnék művelni a masszírozást!" M.Tamás

 

További véleményekre is kíváncsi? Kattintson IDE.

OKTATÁS HELYSZÍNE

A Nemzetközi Masszázs Akadémia elsődleges oktatási helyszíne a Szent István krt. 18. alatt lévő épület. Abban az esetben, ha foglaltak a központi termeink, akkor 13. kerületi, vagy könnyen megközelíthető helyen lévő helyszíneken történik az oktatás.

-Nemzetközi Masszázs Akadémia

-Semmelweis Egyetem - Egészségtudományi Kar

-Országos Reumatológiai és Fizioterápiai Intézet-ORFI

-Lukács Fürdő (Budapest Hévizei és Gyógyfürdői Zrt.)

 

Minden termünk klimatizált!

A tanfolyam kezdete előtti 3-5.napon küldünk Önnek emlékeztető e-mailt, melyben leírjuk, hogy pontosan hol (cím, emelet, terem száma) lesz az Ön csoportjának képzése!

KEDVEZMÉNYKUPON

Szeretnénk segíteni Önt a továbbtanulásban is!

 

A Nemzetközi Masszázs Akadémia a legtöbb kiadott tanúsítványa mellé ajándékoz egy 2 000 - 30 000 Ft közötti értékű kedvezménykupont. A kuponon szereplő árat egy Ön által választott későbbi tanfolyamon jóvá írjuk, így Ön olcsóbban tud részt venni a továbbképzéseken! Kérjük őrizze meg a kuponját!

 

Bővebb információt ide kattintva olvashat.

 

www.ELENAwebshop.com

ELENA segít minden masszőrnek!
Masszőrként tanul /dolgozik?
-Szeretne naprakész információkat a legjobb eszközökről, termékekről?
-Szeretne kedvezményes áron hozzájutni a krémekhez, olajokhoz?
-Szeret egy helyen mindent összegyűjteni, ami a munkához kell?
www.elenawebshop.com


MUNKALEHETŐSÉGEK

Folyamatosan megújuló munkalehetőségeket talál a Munkalehetőség menüpont alatt. Hazai és külföldi ajánlatok közül is választhat!

Egyre több intézményvezető, szálloda-ügyvezető, ápolási igazgató, fürdőigazgató keresi fel a Masszázs Akadémia vezetőségét azzal, hogy az Akadémián végzett Hallgatók közül ajánljanak számukra masszőröket. Nagy elismerés ez számunkra, ezúton is köszönjük!

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy masszőreink jelentős részét új munkával, új élettel, új hivatással tehetjük szebbé! :-)

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

Ha Ön vidékről vagy külföldről érkezik, Budapesten számos szálláshely közül választhat! Intézményünk közvetlen közelében számos apartman/szoba bérlési lehetőség található. 

Keresőoldalak:

www.booking.com

www.agoda.com

www.trivago.com

www.szallas.hu

 

MELYIK ISKOLÁT VÁLASSZAM?

Az alábbi pontokban néhány olyan tanácsot talál, amely szempontok figyelembe vételével könnyebben és biztonságosabban tud választani a masszázst oktató intézmények között: 

 

 • Rendelkezik az intézmény felnőttképzési engedéllyel? (2013 szeptemberétől kizárólag államilag elismert intézmény adhat ki államilag elismert bizonyítványt!)
 • Biztosít a munkavállalásra jogosító tanúsítványokat, bizonyítványt? További költségként számolják fel?
 • Biztosít a tanfolyam hallgatói számára jegyzetet a képző intézmény? További költségként számolják fel?
 • Biztosít kellékeket az oktatáshoz (masszázságy, olajok, krémek, kéztörlők, fertőtlenítő)? (Amennyiben a svédmasszázshoz polifoam-ot kérnek a jelentkezőktől, az azt jelenti, hogy a képzés helyszínén nincs masszázságy!)
 • Rendelkezik támogatást nyújtó, személyesen is elérhető ügyfélszolgálattal a képző intézmény?
 • Kötnek felnőttképzési szerződést a tanfolyam résztvevőivel?
 • Áraik bruttó vagy nettó árak (ki kell fizetni az ÁFA-t a tanfolyami díjon felül?)
 • Könnyen meg lehet közelíteni az oktatás helyszínét, illetve a képzés előtt meg lehet tekinteni azt?
 • Vannak étkezési lehetőségek a közelben?
 • Biztosítanak tisztálkodási lehetőséget?
 • Ajánlanak a végzettek számára további kedvezményeket, gyakorlási lehetőséget, vagy akár munkalehetőséget?
 • Beszerezhetik az adott szakma gyakorlásához szükséges eszközöket a hallgatók a helyszínen?
 • Az oktató milyen végzettséget tud igazolni? (tanfolyami oktatásokhoz minimálisan orvos vagy gyógymasszőr vagy gyógytornász végzettség és pedagógus diploma továbbá minimum 5 év szakmai gyakorlat szükséges!)
 • A honlapon bemutatkoznak az oktatók és a vezetők, büszkén kiírják legmagasabb szakirányú végzettségüket, oktatási tapasztalatukat, referenciájukat?

 

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

MINŐSÉGI OKTATÁST VÁLASSZON!

Visszajelzések szerint egyre több olyan cég jelenik meg Magyarországon, akik "masszázs oktató"-ként adják el magukat.

Sajnos a legtöbb esetben a szép honlapok, ígéretes szavak mögött NINCS megfelelő szakmai háttér; az oktatási tapasztalat hiányzik, a tananyag plagizált és silány. A jelentkezők pedig csak az "oktatás" során szembesülnek az őket ért kárral. 

 

Kamarai -és Minisztériumi összefogással kampányt indítottunk, hogy a masszőr szakma a silány tanfolyamok miatt ne híguljon fel. Írjon nekünk e-mailt az info@masszazsakademia.hu-ra, ha az alábbiakat tapasztalja:

 

1.) alacsony szakmai színvonalú tanfolyamon vesz/vett részt Magyarországon

2.) az oktató nem felsőfokú végzettséggel, vagy kevés tapasztalattal tart órákat

3.) az oktatás helyszíne/eszközei/szervezése nem megfelelő igényességű

4.) az oktatás tananyaga, jegyzete, neve, ütemezése plagizált, vagyis másik képzőhelytől "eltulajdonított".

 

A masszőr szakma színvonalának emelése mindannyiunk érdeke, segítsen Ön is!

KÉRDÉSEM VAN!

Amennyiben kérdése merült fel, keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen visszahívást a honlap alján lévő mező kitöltésével.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.


Jelentkezési lap

Amennyiben szeretne jelentkezni tanfolyamunkra, úgy kérjük az alábbi mezőket szíveskedjen kitölteni!


Az oldal használatával elfogadja a sütik (cookies) alkalmazását. Bővebb információ...

A felhasználói élmény fokozása érdekében ezen a honlapon engedélyeztük a sütik felhasználását. Ha folytatja az oldal használataát az ön beállításainak megváltoztatása nélkül vagy rákattint az "Elfogad" gombra, akkor hozzájárul ehhez.

Bezár