Hallgatóink értékelnek minket

Köszönőlevelekből válogattunk:

D.Brigitta (baba-csecsemő masszázs tanfolyam)

Rettentő kedves volt a fogadtatás, színvonalas, minőségi, profi oktatás. Az empatikussàg nagyon tetszett!

XY:

Imádtam minden percét !

L.Zsolt: (szék-irodai masszázs tanfolyam)

Rugalmasság, megértés, precizitás, empátia problémamegoldás. Ezek jellemzőek az iskolára. Amúgy sem drága a színvonalhoz képes, de a kuponakciókkal eszméletlenül olcsóvá válik. Eddig a legjobb ügyfélszolgálat az élet minden területét számbavéve.

XY:

Felkészült, segítőkész oktatók segítik a tanulást.

K.Frida (Prevenciós masszőr képzés)

Gyakorlati órák kifejezetten tetszettek, az oktató többet nyújtott nekünk, mint csak tananyag. Szántai tanárúr órái is nagyon színvonalasak voltak.

XY (100órás svédmasszőr képzés)

Robi egy igazi csoda, mint ember, mint oktató. Hálás vagyok, hogy nála tanulhattam!

V.Dávid (Talpreflexológia alpszint)

"Még visszatérek! Jól éreztem magam!"

V.Krisztián (svédmasszőr képzés)

"Kovács Ildikó oktató kiváló munkája, csillagos 5"

Ny.József (svédmasszőr képzés)

"Koszonet Ildikonak a sok turelemert es kivalo oktatasert."

F.Róbert (2023.)

"Az oktatók és a tananyag nagyon jól felépített. Nagyon jó Acsádi Gabriella rugalmassága a tanulókhoz."

L.Edina (2023):

"Nagyon inspiráló az oktató személye, nagyon jó hangulat volt végig."

F.ZSolt:

(OKJ-s Gyógymasszőr csoport 2020.)

A fizioterápiás gyakorlószoba kialakítása plusz pont! Köszönjük!

J.Judit:

(OKJ-s GYógy -és Sportmasszőr hallgatója, dr Szántai Károly óráiról írta)

Kedves Tanár Úr!

Ahogy biztosan mások is, én is szeretném néhány gondolatban megosztani magával, milyen sokat adtak az órái.
5 évig jártam egyetemre, de azt kell mondanom soha ilyen páratlanul jó tanárom nem volt mint maga!!
Az, hogy valaki ilyen izgalmasan, érdekesen, lelkesen, szórakoztatóan tudjon tanítani, egészen kivételes!!

A munkatársaim alig várták hétfőnként, hogy elmeséljem mit tanultunk a hétvégén, s az érdekességek mellett rengeteg olyan hasznos tudást meg tudtam osztani másokkal is, amik akár életet menthetnek (gondolok itt betegségek időbeni felismerésére, teendőkre vészhelyzetekben).

Ez az egész rejtélyes dolog, az emberi szervezet működése kézzelfoghatóvá, értelmezhetővé vált, ez nagyon sok téren segíti az életemet.

Kívánom, hogy még évtizedekig hallgathassák magát diákok, erőt, egészséget, minden mennyiségben!

Üdvözlettel:

J. Judit

A. ZSuzsanna:

Kedves Tanár Úr,

közgazdászként  nagyon nagyon távol állt tőlem a az anatómia... soha nem hittem volna hogy valaha ezzel kell majd foglalkoznom.. Önnek köszönhetően nemcsak egy száraz tanulni valót kaptam, hanem kimondottan élveztem minden órát. Varázslatos  előadónak, embernek ismertem meg Önt. Nagyon köszönöm, hogy ilyen lelkesen élvezetesen vezetett be ebbe a nem igazán könnyűnek mondható témába.Köszönöm segítségét és kívánok Önnek  és kedves családjának jó egészséget , sok -sok békés, boldog  évet .

Mielőbbi viszontlátára, üdvözlettel: A.Zsuzsánna

V.Mariann:

Kedves Szántai Tanár Úr!

Magával öröm volt tanulni! Sokáig morfondíroztam, hogy melyik iskolát válasszam. Ott ahol élek Békés megyében, vagy az Önök iskoláját. És már most merem állítani, hogy jól döntöttem, hogy a Masszázs Akadémiát választottam. Ilyen érdekes órákon, mint a magáé volt, nem vettem még részt eddig tanulmányaim során! Minden benne volt, ami egy előadáson fontos!!! Köszönettel:  V. Mariann

Sz.Bea:

Kedves Tanár Úr!

Szerintem mindenki nevében írhatnám ezt, de személy szerint is nagyon szeretném megköszönni, hogy Ön oktatott minket! Egy élmény volt tanulni ezt a 2 tárgyat. Nehéz,összetett, de mégis nagyon érdekes volt, mert megszerettette velünk! Nem kívánhattunk volna jobbat, mind a szakmai felkészültséget, a szakma szeretetét, illetve az emberek és az oktatás szeretetét tekintve!
Örülök,hogy megismerhettem Önt!!! Bea

H.Katalin:

(OKJ-s GYógy -és Sportmasszőr hallgatója, dr Szántai Károly óráiról írta)

Nagyon szépen köszönjük Tanár Úr!Igazán szerencsések vagyunk, hogy Öntől tanulhatjuk az anatómiát!

Kellemes időtöltést kívánunk az őszi szünetre Önnek. Nekünk már van programunk: keringés szervrendszer dolgozatra készülni

Üdvözlettel: H. Katalin

Névtelen:

Kedves Tanár úr,  töredelmesen bevallom, bár nem vagyok rá büszke, hogy én is a csendesebb részleghez tartoztam. Ennek sajnos az az oka, hogy egyetemen testnevelő tanárként nekem és a csoporttársaim többségének az anatómia egy olyan tárgy volt, amit mindenki egy gyenge kettessel le szeretett volna tudni, mivel a tanárnőnknél nem is létezett nagyon jobb jegy. Őszintén megvallva amikor meghallom az anatómia, élettan és hasonló szavakat, akkor összerezzenek. Sajnos ennek köszönhetően, hogy mindig csak a túlélésre pályáztunk ezekből a tárgyakból, így elmondhatom, bár ezt sem büszkén, hogy az óráin ülve úgy éreztem magam, mintha életemben először hallanék mindent, pedig ennél mélyebben tanultuk akkoriban és elég komoly vizsgákon kellett átjutni. De amint a vizsgáinkkal végeztünk mindent törlődött az agyunkból, mert csak rossz emlékeink voltak a tárggyal és az oktatóval kapcsolatban is.
Ez most Önnek köszönhetően kissé megváltozott.
Az óráin többször elgondolkodtam azon, hogy milyen jó lett volna, ha akkoriban van egy olyan Tanárom, mint Ön. Aki bár tudja, hogy ezen tantárgyak ritkán tartoznak a tanulók kedvencei közé, mégis lelkiismeretesen, segítőkészen, figyelmesen, érthetően magyarázva adja le az anyagot, valóban azzal a céllal, hogy a tanulói megértsék, meglássák az összefüggéseket és könnyebben tanuljanak.
Én a központban megbeszéltem, hogy az anatómia és klinikum órákra nem járok be, mert Bécsből ez elég költséges. Mégis ott ültem minden órán. Csodálkoztam is magamon:)
Ezért köszönettel tartozom Önnek, hogy picit közelebb hozta számomra az ilyen jellegű tantárgyakat, és megmutatta, hogy lehet ezt máshogy is tanítani.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a kedvencemmé vált az anatómia, de el kell fogadnom, hogy bizony ez lesz a munkánk egyik alapja, és vannak részek, amiket meg kell tanulni és nincs más lehetőség. De már kevésbé gondolok rá szükséges rosszként, ez pedig az Ön érdeme.
Szükség van ilyen Tanárokra, mint Ön, akik a sok-sok év rutinját, a tudást, és a fiatalos lazaságot egyesítve tudják az anyagot leadni.
Kívánom Önnek, hogy leljen még sok örömet a tanításban és az életben, és maradjon sokáig egészséges!

A nevem most lehagyom, mert nem szeretném, hogy azt gondolja, hogy a vizsgán való túljutás érdekében írtam ezeket a szavakat:) Azon, ahogy eddig is mindig, átküzdöm magam:)
Ha mindenki úgy akarja, akkor találkozunk az OKJ-s vizsgán!

P.Gabriella:

Kedves Tanár Úr!

Szeretném megköszönni az anatómia oktatását és örülök,hogy a tanítványa lehettem! Élveztem az óráit bár akkor még fénytávolságra voltam attól,hogy átlássam a csodálatos emberi test működését:)

Készültem a tételei alapján ...,élveztem-élvezem az időközben megszerzett tudást (sajnálom,hogy izgalmamban összecsaptam a könnyű kis tételemet és nem sikerült lenyűgöznöm Önt a maximális tudásommal).Csak megnyugtatom,összeállt a kép és vizsga után is szívesen fogom olvasgatni az anyagát, hogy átkerülhessen a hosszú távú memóriámba!

Sajnos nem tudok részt venni a rendezvényen, 25.-én indulok Angliába és remélhetőleg lesz alkalmam kamatoztatni az Öntől tanultakat!

További sikereket, jó egészséget kívánok Önnek és a kis Feleségének!

Ui. Őt is kedveltük és Neki is jár a köszönet!

Üdvözlettel,

Gabriella Nemzetközi Masszázs Akadémia Gyhkn08

H.Andi:

Nagyon jó hangulatban teltek az órák. Az oktatók többsége saját tapasztalatait átadva színesítette, tette életszerűvé a tananyagot.

L.Kitti:

Köszönöm, hogy itt lehetek!

V.Ágnes:

Szívesen adtam volna 11-est is mindenre az értékelő lapon. :-)
Maximálisan elégedett vagyok. Nem az első tanfolyamom volt, és biztosan nem is az utolsó.
Csak így tovább!! :-)

B.Zsófia:

(OKJ-s GYógy -és Sportmasszőr hallgatója, dr Szántai Károly óráiról írta)

Kedves Tanár Úr!

Sajnos nem volt lehetőségem személyesen is megköszönni Tanár úrnak a rengeteg segítséget (tananyagot,jegyzetet, érdekesnél érdekesebb előadásokat),így ilyen formában tudom csak ezt megtenni!

Köszönöm,hogy a vártnál is jobban felkeltette az érdeklődésemet az emberi test és működése iránt és hogy a tudását megosztotta velem/velünk!

Kellemes pihenést kívánok önnek és a Kis Feleségének! :) B. Zsófia (1-es csoport) ATMA

 

J.Szilvia:

(OKJ-s GYógy -és Sportmasszőr hallgatója, dr Szántai Károly óráiról írta)

Ön tényleg mindent megtett, annak érdekében, hogy minél többet megtanuljunk!!! Én őszintén hálás vagyok, mert minden előadás hatalmas élmény volt! Nagyon megszerettem az anatómiát (még a klinikumot is...) és ezt csakis Önnek köszönhetem. Három gyerkőc, munka és házfelújítás mellett is meg lehetett tanulni a tananyagot, de ehhez tényleg az kellett, amit a Tanár úr javasolt, az elejétől fogva tanulni kellett. Irigylésre méltó az Ön energiája, tudása, frissessége, "még csak 70 évesen"! Bárcsak sok-sok Önhöz hasonló tanár lenne! Szilvia

R.Nikoletta:

Szeretnék nagyon boldog, békés ünnepeket kívánni Tanár Úrnak, és kedves családjának is, magam valamint a csoportunk nevében, a Nemzetközi Masszázsakadémiáról.

Szeretném elmondani, hogy személy szerint, roppant hálás vagyok Tanár Úrnak az anatómia órákért, mert általuk végre rájöttem, hogy mi is az, ami igazán érdekel. Valósággal megbabonázott az orvostudomány e kicsiny részlete is!  R.Niki

Évi:

(OKJ-s GYógy -és Sportmasszőr hallgatója)

"Csak szeretnék röviden hatalmas köszönetet mondani Neked személy szerint! Azt érzem, hogy az ORFI-s, egy hetes gyakorlat mondhatni mélyvíz, azonban látva más iskolák tanulóit, akik 1!!!! hónap múlva mennek az okj-s vizsgára és mennyire nincs fogalmuk semmiről... nekem most komolyan egy kő esett le a szívemről, és egyben érzem is hogy bizony még sok minden van, amit tanulnunk kell, de azt is látom, hogy jó úton járunk. És itt jön a köszönetnyilvánítás a részemről, mert gondolkozni te tanítottál meg minket/engem, hogy a megszerzett tudásomat használjam is. Izmok eredés-tapadás-működés! Hálás vagyok és örülök, hogy nekünk ilyen lelkiismeretes mentor/tanár jutott :)
Mindent köszönök!
Évi

Vadkerti E. Ferenc:

"A Nemzetközi Masszázs Akadémia jól és könnyen megközelíthető, még tömegközlekedéssel is. A vidékről érkezőknek szállást biztosítanak. A  tantermek és mellékhelyiségek tiszták, rendezettek. Az Akadémia dolgozói kedvesek, figyelmesek. Én az elmúlt esztendőben végeztem itt a svédmasszőr tanfolyamot. jelenleg az IMA Egészségfenntartó és Regeneráló tanfolyamát végzem. Az oktatók szakértelme és segítőkészsége nagyban megkönnyíti a munka mellett végzett tanulást. Szeretek ide járni."

Szabó Katalin Zsuzsanna:

"Bátran merem ajánlani a Masszázs Akadémiát bárkinek, aki a masszázs szakma iránt elhivatott, mert itt nemcsak a masszázsok menetét, hanem azt is el lehet sajátítani, hogy mit miért csinálunk, milyen esetekben mit szabad, mit nem szabad végezni, valamint milyen kiegészítő terápiákat lehet alkalmazni."

Molnár Dorottya:

"Az oktatóktól iszonyatosan sokat kaptam minden téren! Tanulhattam tőlük a szakmáról. életvitelről és az életről egyaránt. Modulokról modulokra lépkedve egyre biztosabb lettem benne, hogy ez az , amit csinálni szeretnék! Ez az ő segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg."

J. Bea:

"Sokoldalú, kiterjedt ismereteket nyújtó komplex képzés az IMA. Felkészült előadókkal, profi hallgató-centrikus hozzáállással. Bár elvégzése sok időt vesz igénybe, mégis minden alkalom érdekes. Elvégzésével bátran mondhatom, hogy masszőr vagyok, mert alapos elméleti és gyakorlati képzésben részesülök. Önbizalmat ad, hogy alkalomról alkalomra elmélyül tudásom és mindig újabb ismeretre teszek szert. A mindig jó hangulatú, családias légkört is szeretem! Már most azt tervezem, melyik képzésre jelentkezem legközelebb :-) "

Pintér János:

(IMA -Egészségfenntartó és Regeneráló Masszőr képzés résztvevője)

"A Masszázs Akadémiát eleve több konkurens cég közül választottam ki, és a szakmában dolgozók véleményét is megkérdeztem. Nem csalódtam! Ha jól számolom, eddig 7 előadót, oktatót ismerhettem meg, egyik jobb volt, mint a másik. A szakmájukat szerető, magasan képzett, profi, (ráadásul jó humorú) emberek ők.

Magam részéről nagyon meg vagyok elégedve! Látom, hogy a cég messzemenően törekszik arra, hogy a hallgatókat profi módon ellássa minden információval, szakmai anyaggal, mindennel ami szükséges. Abszolút megkapjuk a tanfolyam díjának ellenértékét. Nagyon örülök, hogy ide járhatok és a Nemzetközi Masszázs Akadémia hallgatója lehetek."

K. Anita:

"Az IMA képzést azoknak ajánlom, akik széleskörű ismeretekre szeretnének szert tenni. A moduláris rendszer (pl.: anatómia, kiegészítő elméleti tudományok, speciális technikák, masszázs speciális testhelyzetekben) által biztos kezű és profi masszőrökké válnak!"

L.Tímea:

(IMA -Egészségfenntartó és Regeneráló Masszőr képzés résztvevője)

"Nagyon jók voltak az órák, imádtam járni rájuk.Kiváló tanárok tanítottak, akik rengeteg új és hasznos információkkal láttak el. Olyan dolgokhoz jut hozzá az ember, amit nemcsaka munkában, hanem a mindennapi életben is hasznosíthat! Azért hasznos az IMA képzés, mert nem csak egy alaptudást ad, hanem rengeteg pluszt tesz hozzá, ami által átláthatóbbá válik minden, amit a svédmasszázs modul során tanultunk, és elmélyíti a megszerzett tudást. nagyon sokszínű a képzés, minden területet átfog. Mindenkinek csak ajánlani tudom."  Timi

N-né U. Klára:

(Svédmasszázs tanfolyam)

"Gratulálok az Akadémia szervezéséhez, működéséhez. A tanár (Zsolt) kiváló volt! Köszönöm. További tanfolyamokon is részt fogok venni."

N-né. U. Klára:

(Wellness masszázs tanfolyam)

"Köszönöm szépen oktatónknak ezt a kiváló oktatást!"

O.Gábor László:

(Talpmasszázs tanfolyam)

"Az oktató kedves, empatikus, rendkívül felkészült! Tökéletes!"

Anonym:

(Talpmasszázs tanfolyam)

1.) Nagyon jól éreztem magamat! A csodás, szeretetteljes tanári tevékenységet és a csodás közösséget is. Csodás élmény volt, hálásan köszönöm!

2.) Köszönöm a felkészült, kiváló oktatást!

Micsinai Tamás:

(IMA-Egészségfenntartó és Regeneráló masszőr képzés)
"Számomra ez az iskola nem csak elméleti és gyakorlati tudást adott, hanem önmagam mélyebb megismerését, életmódváltást, nagyobb igényt a pozitív életérzés megtapasztalására. 
Fokozódott bennem az embertársaim életének jobbá tételére való törekvés. 

Köszönöm ezt az oktatóknak, előadóknak, akik lelkiismeretes munkájukkal az anyagon felül jóval többet adtak nekem és csoporttársaimnak. 
Szívből ajánlom a Masszázs Akadémiát mindazoknak, akik hivatásszerűen vagy akár csak hobbi szinten szeretnék művelni a masszírozást!

Sz. Péter:
(NYirokmasszázs)
"Türelmes alapos oktatói munka, köszönet érte!"

T. Albertina: 
(svéd, wellness, talpmasszázs tanfolyamon vett részt): 
"A Nemzetközi Masszázs Akadémia véleményem szerint
 nemcsak azért nemzetközi, mert bármely nyelven
 elkészíti a sikeresen letett vizsga után a
 tanúsítványt, hanem főleg azért, mert olyan magas
 szintű szakmai tudást közvetít kivállóan felkészült szakemberek
 által (érthetően, kedvesen, és könnyen elsajátítható
 módon, mindezt tökéletes irodai/szervezési háttérrel),
 mely a világ minden táján megállja a helyét és
 alkalmazható. Én Franciaországból jöttem Budapestre
 három hónapra csak azért, hogy itt szerezzek elérhető
 áron (a nyugat-európai árak szinte egyharmadáért),
 intenzív kurzusok során, alapos emelt szintű svéd
 masszázs, wellness és talpmasszázs tudást és nekem ez
 messzemenően sikerült úgy, hogy minden percét nagyon
 élveztem… természetesen a komoly elméleti
 felkészülés és a sok óra gyakorlat mellett! 

 Felhasználnám az alkalmat arra, hogy írásban is őszinte
 köszönetet mondjak a Nemzetközi Masszázs Akadémiának,
 nem utolsó sorban  nagyszerű oktatóimnak!"

K. Judit -gyógymasszőr:

"2011-be jelentkeztem a gyógymasszázs képzésre. Azonnal tudtam, nem ez lesz az utolsó képzésem náluk. Ma már képzett gyógymasszőrként a honosításomat kérem Ausztriában, mert ott dolgozom masszőrként. Az egyetlen nehézségem a távolság volt, mert az Őrségből jártam fel Budapestre, de "a tudásért mindent". Jelenleg talpmasszőr képzésen veszek részt, és jelentkeztem a shiatsu tanfolyamra.
Saját tapasztalatból mondhatom, aki ezt elkezdi, nem tudja félúton abbahagyni, mert a pálya olyan perspektívákat nyit meg, amelyben úgy érzi az ember, mindig van mit tanulnia.
Szeretettel ajánlom mindenkinek a képzéseket, és sok sikert kívánok az Akadémiának munkájukhoz!"

D. Ágnes -kozmetikus:

"Nagyon pozitív tapasztalataim vannak mind a szervezéssel,mind az oktatási helyszínekkel,mind a
szolgáltatásokkal kapcsolatban. Szeretném megköszönni oktatónk lelkiismeretes, nagyon korrekt és
kiemelkedően magas szakmai munkáját és nagyon kedves, kellemes, közvetlen habitusát.
A szakmai követelményeken túl, mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás alkalmával jóval többet
mondott el és adott át, mint amennyi elvárható lett volna. Tette ezt maximális szakmaszeretetből és
hivatástudatból. Kérem adják át Neki nevemben köszönetemet és hálámat!
Az Akadémia további munkájához pedig sok sikert kívánok. Részemről még igénybe fogom venni
további tanfolyamaikat is, minden valószínűség szerint a talp-és wellness masszázst."

E. Sari -színésznő:

"Draga Gabi es Anita! Nalatok tanultam az intenziv tanfolyamon tavasszal sved masszazst. Most Gorogorszagban dolgozom a tengerparton egy szorfiskolaban. Nagyon jol erzem magam es nagyon sok embernek tudtam mar segiteni! Raadasul meg sohasem kerestem ennyit....
Nagyon koszonom, hogy kitanitottatok, sokszor visszhangoznak jo tanacsaitok a fulemben!"

B. Katalin:

"Várakozásaimat felülmúlta az itt eltöltött idő. A tanárok jól felkészültek és nem csak a "nyers" tananyagot adták át, hanem a személyes tapasztalatikat illetve életszemléletüket, ami olykor hasznosabb is volt és én is tudom alkalmazni ezt. A tanfolyam gyakorlat centrikus, ami a mai világban nagy szó. A vizsgázás is gördülékenyen történt. Előnyként emelném ki, hogy olyan időpontokban vannak meghirdetve a kurzusok, melyeket MUNKA MELLETT is el lehet végezni."

P. Anna -művelődésszervező:

"Tisztelt Vezetőség!

2010-ben jártam svéd masszázs tanfolyamra a Nemzetközi Masszázs Akadémiára.
Oktatónk A. Gabriella gyógytornász, masszázs oktató volt. Gabriella személyében egy fáradhatatlan,
nagyon okos és igényes, mindvégig a minőségre, a gyakorlati, elméleti tudás átadására koncentráló,
következetes oktatót ismerhettünk meg. Gabriella nyugodt, finom humorról tanuságot tevő személyisége
a tudásanyag közvetítésen túl minta és példa értékű.
Bár feltételezem, hogy mindezzel tisztában vannak, azt gondolom, hogy az Önök számára is fontosak
a visszajelzések, a megerősítések.
Kívánom, hogy Gabriella a Masszázs Akadémia munkáját segítse, ösztönözze számos kritikai észrevétel
és a különböző tanfolyamokra visszatérő hallgatók sokasága!
Üdvözlettel"

A Nemzetközi Masszázs Akadémia területi gyakornokáról írta egy budapesti négycsillagos hotel vendége:

"Service was very good. Room was kept very clean. Massage was wonderful. Kitty was very gracious and attentive. One of the best massages I have had!"

**************************

Idén a résztvevők 97%-os elégedettséggel vettek részt tanfolyamainkon!

Tanfolyamokra bontva ismertetjük a résztvevők elégedettségét (százalékban mérve) és néhány rövidebb szöveges visszajelzést:

Svédmasszázs: 97%

G. Imre: Tökéletes hely, idő és szuper oktató. Csak gratulálni tudok mindenhez.

S. Melinda: Jövök a következő tanfolyamra is!

Wellness masszázs: 98%

K. Noémi: Rengeteg hasznos tudásra tettem szert a tanfolyamon. Köszönöm!

Talp: 97%

C. K. Gáborné: Az oktató kiválóan felkészült, nagy tudású, amelyet maximálisan átadott.

Szék-irodai masszázs: 98%

G. Dóra: Elégedett vagyok a képzéssel, mert az oktató jó volt.

Alakformáló masszázs (Fitnesz alapszint): 96%

T. Edina: Nagyon várom már, hogy kipróbálhassam az új technikákat a vendégeimen is.

Lávaköves masszázs 99%

F. Szilvia: Köszönöm! Az oktató nagyon kiváló!

Kismama masszázs 94%

B. Kinga: Nagyon jó volt a hangulat, sokat tanultam. Köszönöm.

Baba/Csecsemő masszázs: 99%

K. Kinga-Beáta: Nagyon jól éreztem magam itt nálatok!

Thai masszázs: 97%

Névtelen: Az oktatók rendkívüli tudással rendelkeznek, élmény volt hallgatni őket.

Életmód tábor: 98%,

G. Dolli: A thai masszázs tanfolyamot ajánlani fogom ismerőseimnek.
N. Emese: Jövőre ugyanitt!
Névtelen: Rátermett, tudatos, minden szempontból szuperek az oktatók.

Shiatsu masszáz: 95%

N. Gabriella: A tananyagon kívül is sok hasznos dolgot tanulhattunk meg.

Svédmasszázs vakok és gyengénlátok számára: 94%

Szervező: A résztvevők nagyon elégedettek voltak, szeretnénk, ha talpmasszázst is szerveznének nekünk!

 

 

 


Az oldal használatával elfogadja a sütik (cookies) alkalmazását. Bővebb információ...

A felhasználói élmény fokozása érdekében ezen a honlapon engedélyeztük a sütik felhasználását. Ha folytatja az oldal használataát az ön beállításainak megváltoztatása nélkül vagy rákattint az "Elfogad" gombra, akkor hozzájárul ehhez.

Bezár