10:1 Fiatalító arcmasszázs

ÚJ TANFOLYAM!

2018 áprilisában BEVEZETŐ ÁRON vehet részt a 10:1 Fiatalító arcmasszázs tanfolyamon!

 

Jelentkezzen MOST, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!!!

 

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

Arcmasszázs 10 az 1-ben!

Az arcmasszázs a világ minden táján közkedvelt kezelési forma! Japántól Európán át Amerikáig számtalan különleges technika alakult ki az évezredek során. Férfiak és nők egyaránt élvezik a kezelések kellemes hatásait, továbbá a hölgy vendégek kifejezetten előnyösen nyilatkoznak a ránctalanító-fiatalító-hidratáló hatásokról...

A Nemzetközi Masszázs Akadémián most olyan különlegses tanfolyamon vehet részt, ahol 10 (tíz !) különböző arcmasszírozó technikát sajátíthat el!

Saját bőrünkön is leteszteltük, tökéletesítettük és oktatásra előkészítettük a 10 legjobb módszert azért, hogy a magyar MASSZŐRÖK és KOZMETIKUSOK fantasztikus kezelés-csomaggal bővíthesség repertoárjukat!

Oktatónk 11 évnyi tapasztalattal rendelkező Hajdúszoboszlói masszőr, aki a speciális masszázstechnikák szakembere. Rendkívül elhivatott, türelmes és kedves oktató.

 

Kinek ajánljuk?

Az arcmasszázs tanfolyamot ajánljuk masszázs tapasztalattal rendelkező személyeknek, kozmetikusoknak egyaránt, akik szeretnék:

 • elsajátítani az emberi arc anatómiáját, masszázsának technikáit; a bevezető teendőket és a záró technikákat egyaránt
 • javítani a kezelt bőr szerkezetét,
 • vérellátását növelni,
 • csökkenteni a ráncokat,  a már meglévőek mélységét enyhíteni
 • arcmasszázsok széles palettáját kívánja felsorakoztatni masszázsai között

A tanfolyam során nemcsak a technikákat tanulja meg a résztvevő, hanem lehetősége lesz kipróbálni és saját arcán is megtapasztalni a kezelések áldásos és - főleg - látványos hatásait

Ízelítő a tananyagból:

 • Fej anatómiája: csontok, izmok, nyirokrendszer,

  Arcon elhelyezkedő árulkodó jelek, ráncok jelentése

  Arcon lévő energiapályák letérképezése

  Arc akupresszúrás pontjai és kezelésük

  Arc-, dekoltázs masszázs javallatai, ellenjavallatai.

  Higiéniai alapismeretek kezelés előtt, közben, után.

  Alkalmazható eszközök, krémek.

Jelentkezéshez kattintson ide!

A 10 szuper módszer:

1. Alap arcmasszázs fogásai, lépései (simítás, dörzsölés, gyúrás, vibráció,  ütögetés)
2 . Meleg lávaköves és hideg márványköves arcmasszázs
(Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot, és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A hideg kövekkel kiegészítve a kezeléssel szauna hatás és értorna érhető el.)
3. Himalája sókorongos arcmasszázs
(A só használatával nem tömítjük el a bőrt, így az továbbra is lélegzik. A só, serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, méregtelenít, ezáltal frissebbé varázsolja a bőrt.)
4. Thai herbál arcmasszázs
(A thai herbál masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, mert a természetes gyógynövények párája jótékony hatást gyakorol az arcbőrre és a bőr mélyebb rétegeiben. Amint a párák behatolnak a bőr pórusaiba és a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulákat.)
5. Forró guriga arcmasszázs
(A  forró gurigákat végig gurítva az arc felületén nem csak az elhalt hámréteget távolítjuk el, hanem a  különféle főzetekkel átitatott és gőz fölött melegen tartott eszközök hatóanyagokkal is feltöltik a bőr szerkezetét.)
6. Legyezőecsetes arcmasszázs
(A relaxáló hatású  legyezőecset-masszázs hatására a görcsös arcvonások oldódnak, az arcbőr rugalmassága fokozódik és visszanyeri fiatalos külsejét. Pozitívan hat a testre és a lélekre egyaránt.)
7. Jade rolleres arcmasszázs
(A jade rollereket melegen és hidegen váltogatva használjuk az arcon. Különleges élményt nyújtó, az összes érzékre együttesen ható, élénkítő, revitalizáló hatású  hideg-meleg masszázs.)
8 . Cucumber arcmasszázs
(Az uborka  jól bevált arcpakolási szer, kiváló bőrtisztító, üdítő hatású szemkörnyék ápoló. Ezen kitűnő adottságait kamatoztatjuk az arcmasszázs során.)
9. Detoxikáló arcmasszázs: kínai porcelánkanalas v. gua sha technikával és köpölyözéssel
(A gua sha technika több ezer éves múltú gyógyító mód, mely „minden rossz” kikaparását jelenti. Hatékonyan száll szembe az öregedés okozta nem kívánt méreganyag felhalmozódással az arcon, fokozza a bőr mikrocirkulációját. A helyéről elmozdított nyirokfolyadékot a köpölyözéssel tereljük a főbb nyirokcsomók irányába, beindítva a méregtelenítési folyamatokat. )
10. Japán anma arcmasszázs
Az anma egy több ezer éves hagyományokon alapuló kezelés, mellyel a megereszkedett bőr feszessé varázsolható, az arckontúrok határozottabbá válnak, a ráncok csökkennek. Négy szakaszra tagolható:
   -forró gőzölő lazító szakasz az előkészítéshez
   -tisztító szakasz
   -hidratáló és antigravitációs szakasz, mellyel az átdolgozott arcbőrt „megemeljük”
   -energizáló szakasz, mellyel egyensúlyba hozzuk az arcot a belső szervekkel

+1 meglepetés technika

 

A tanfolyamon tíz teljes arcmasszázs kivitelezését és ezek összeházasításait tanulja meg a résztvevő!

Jelentkezéshez kattintson ide!

A tanfolyam adatai:

A tanfolyam időtartama:

30 tanóra.

 

A tanfolyam értékelési rendszere:

A tanfolyam végén bemutató masszázs prezentálása valamely tanult masszázs típusból.

 

A tanfolyam sikeres elvégzéséről kapható igazolás:

Tanúsítvány: névre szóló, a Kormányhivatal által kiadott regisztrációs számmal, és belső azonosító kóddal ellátott hivatalos, reprezentatív tanúsítvány magyar és angol nyelven.

Térítés ellenében igényelhető egyéb nyelveken is.

 

A tanfolyamhoz szükséges:

Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, bikini felső, papucs, 2 db lepedő (legalább az egyik vászon), 2-3 db törölköző (70×140 cm), kéztörlő méretű törülköző, arctisztító kendő, igény szerint saját arckrém, toll, jegyzetfüzet.

 

Oktatók:

Pávai Viktorné (gyógymasszőr, különleges masszázsok specialistája)

 

A tanfolyamot szakmailag felügyeli:

Acsádi Gabriella, aki 2006 óta a Massage Minute Service szakmai vezetője, 2004 óta a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar és az Iparszövetség Gyógymasszázs tanfolyamok oktatója.

A jelentkezés feltételei:

 • Svédmsszőr végzettség vagy azzal egyenértékű tudás VAGY kozmetikus végzettség.
 • Regisztráció a tanfolyam kezdete előtt 10.napig lehetséges az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével. (1 percet vesz igénybe) Amennyiben Önnek kizárólag a fenti időpont megfelelő, de kicsúszott a határidőből, úgy írjon néhány soros kérvényt a gabriella.acsadi@masszazsakademia.hu-ra.
 • Regisztrációs díj (20 000 Ft, ami a részvételi díjból levonásra kerül), vagy a teljes tandíj befizetése a tanfolyam indulása előtt.

 

Amennyiben komoly a részvételi szándéka, kérjük mielőbb jelentkezzen, mert a létszám limitált!

Az oktatás időpontjai:

A soron következő kezdési és oktatási dátumokat az oldal tetején lévő bordó sávban tudja kiválasztani.

 

Ütemezés:

 

I. Hétvégi tanfolyamok

A hétvégi tanfolyamokon 3 alkalommal kell megjelenni, péntek-szombat-vasárnap 9:00-től 17:15-ig, amely összesen 30 tanórát foglal magában.

 

 II. Hétköznapi tanfolyamok

A hétköznapi tanfolyamokon 3 alkalommal kell megjelenni, a meghirdetett napokon 9:00-től 17:15-ig, amely összesen 30 tanórát foglal magában.

 

Részvételi díj:

A tanfolyam ára:

Amennyiben Ön már rendelkezik kedvezménykuponnal, úgy a tanfolyam díja csökken a kártyán található összeg mértékével. Ennél a tanfolyamnál a kedvezménykupon maximum 5000Ft értékben használható fel!

 

Mit tartalmaz az ár?

 • Elméleti és gyakorlati oktatás díját,
 • jegyzet, tanfolyami kellékek (krémek, olajok) díját,
 • 8 000 Ft értékű kedvezménykártyát,

 Egyéb költség nélkül!

A tanfolyam díja vállalkozásokban elszámolható, ehhez kérjük előre jelezze, amennyiben cégnévre kéri a számláját! A számlát utólag nem áll módunkban módosítani!

A kedvezmények egymással nem összevonhatóak!

 

Befizetés módja:

 1. Átutalással: A közleménybe a személynevet, a kiválasztott tanfolyamot és a kezdési dátumot kell feltüntetni. A számlaszámot a regisztráció során kapott automatikus e-mailben küldjük. A tanfolyam díjának megérkezéséről néhány napon belül e-mailben értesítjük!
 2. Személyesen: Irodánkban, ügyfélszolgálati időben. Amennyiben Önnek nem megfelelő egyik időpont sem, úgy kérjen időpontot telefonon vagy e-mailen! Cím: Nemzetközi Masszázs Akadémia 1137. Budapest, Szent István krt. 18. fsz. 1. 35-ös kapucsengő (a Nyugati pályaudvar közelében, a Vígszínháznál).

A tanfolyamon való részvétel feltétele a tanfolyami összeg 100%-os kiegyenlítése, vagy a részletfizetési nyilatkozat kitöltése.

Jelentkezéshez kattintson ide!

JELENTKEZÉSI FOLYAMAT:

1.) Jelentkezési lap kitöltése (KÉK GOMB a honalpon több helyen ):

Jelentkezéseket kizárólag elektronikus jelentkezési lap kitöltésével fogadunk el a www.masszazsakademia.hu honlapon keresztül. A jelentkezési lap kitöltése után szoftverünk azonnal elküldi önnek e-mailben a regisztrációs lapot.

2.) Regisztrációs lap kitöltése:

    2/a: A regisztrációs lap az e-mailben küldött linken keresztül, on-line lehetséges. A kitöltés néhány percet vesz igénybe és feltétlen szükséges a tanfolyam megkezdéséhez! (ebben található: számlázáshoz szükséges adatok, fizetési csomagok konstrukciók, statisztikai adatok stb)

    2/b: A regisztrációs e-mailben küldjük el Önnek a bankszámla számot is, melyre Ön a tandíjat utalhatja.

3.) Tandíj befizetése:

A regisztráció érvényesítéséhez kérjük fizesse be a tandíjat az alábbi módok valamelyikét választva:

 1. Kártyás fizetéssel
 2. Banki átutalással számlaszámunkra: (az adatokat e-mailban elküldjük Önnek)
 3. Bankfiókban történő befizetéssel. (az adatokat e-mailban elküldjük Önnek)
 4. Személyesen ügyfélszolgálatunkon. (ezzel kapcsolatban ide kattintva informálódhat)

A jelentkezőket a befizetés sorrendjében vesszük fel. Amennyiben komoly a részvételi szándéka, javasoljuk, hogy mielőbb erősítse meg jelentkezését, mert a létszám limitált. A csoportlétszám betelte után várólistára vesszük fel, és esetleges visszalépés esetén azonnal értesítjük Önt

4.) A számlát a tandíj megérkezése / feldolgozása után e-mailben küldjük. (Billingo szoftverüzenetet várjon) Amennyiben néhány napon belül nem érkezik visszajelzés, kérjük jelezze azt az Akadémia munkatársainak!

5.) Emlékeztető e-mailt a tanfolyam indulását megelőző 3-5 napban küldünk Önnek a tanfolyam részleteivel kapcsolatban.

 

A tanfolyamot részünkről mindig alapos előkészületek előzik meg, kérjük feltétlen jelezzen, ha nem tud megjelenni!

Ha segítségre lenne szüksége a regisztrációs folyamat során, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén. Szívesen segítünk!

VÁRJUK SZERETETTEL!

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

Kérjük vegye figyelembe Ön is, hogy a meghirdetett tanfolyamok (a létszámkorlát miatt) hamar betelnek, így nem tudjuk garantálni, hogy a későn jelentkezőknek is tudunk helyet biztosítani. A felvételt a tandíj-befizetés sorrendje határozza meg. A tanfolyamok indulása előtt véglegesítjük a résztvevők névsorát, melyről minden jelentkező értesítést kap a tanfolyam indulása előtt 3-5. napon. Ha Ön már nem férne be a csoportba: várólistára vesszük fel és értesítést küldünk üresedés esetén.

 

Amennyiben kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége, kérjük írjon e-mailt az info@masszazsakademia.hu -ra. 

Amennyiben a tanfolyam "Jelentkezés feltételei" pontjában kiirásra került bármilyen követelmény (pl svédmasszőr tanúsítvány), úgy a tanfolyam indulása előtt azt szíveskedjen elküldeni scannelve vagy fotózva az info@masszazsakademia.hu -címre!

Fenntartjuk a jogot a tanfolyam időpontjának és helyszínének módosítására! Ritkán, de előfordul, hogy betegség vagy váratlan lemondások miatt a tanfolyam elmarad, vagy a kezdési időpontja kitolódik. Kérjük, rendszeresen figyelje e-mail fiókját, hogy mielőbb értesüljön az esetleges változásokról!

 

Együttműködését köszönjük!

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

MIÉRT A MASSZÁZS AKADÉMIÁT VÁLASZTOTTAM?

...mert a Masszázs Akadémián az alábbi előnyökben részesülök:

 1. Felnőttképzési engedéllyel rendelkező és OKJ-s tanfolyamokon, nívós továbbképzéseken vehetek részt.
 2. Itthoni és külföldi munkalehetőségek közül is válogathatok.
 3. 2 nyelvű tanúsítványt kapok! Sőt, igényelhetek hozzá apostille-t és a bizonyítványokhoz europass kiegészítőt is!
 4. Saját tanáraimnál, saját vizsgaközpontban vizsgázhatok!
 5. A masszázst gyakorló tanműhelyben is gyakorolhatom!
 6. A képzések légkondicionált termekben zajlanak.
 7. Kedvezménykupont kapok, hogy könnyebben képezzem tovább magam.
 8. Akciókkal, csomagokkal segítik az előrehaladásomat, sőt a nyereményjátékokon ingyenes tanfolyamot is nyerhetek.
 9. A tanfolyam ideje alatt a közelben szállást igényelhetek, így nem kell annyit utaznom.
 10. Jó hangulatúak az órák, és szuperek a tanárok!
 11. Magas szakmai színvonalon sajátíthatom el a masszázs típusokat!
 12. A tanáraim felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és szakma legjobbjai!
 13. Az Akadémia alapítói és vezetői is felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkeznek és különös hangsúlyt fordítanak az oktatók és munkatársak kiválasztására is!
 14. Az Akadémia kizárólag a masszázzsal és masszázs oktatással foglalkozik, ezért a szakma minden kérdésében maximálisan felkészült.

Az elmúlt 17 év oktatási tapasztalata, több ezer pozitív hallgatói visszajelzés, sikeres Akkreditációs és felnőttképzési engedélyezési eljárások (2009-től Magyarországon, 2016-tól Romániában, 2017-től Angliában) Bisnode-díjak elnyerése és Nemzetközileg is elismert programjaink segítségével BIZTOS ALAPOKKAL szolgálhatunk ÖNNEK IS!

Fizesse tandíját BANKI finanszírozással!

Igényeljen banki előfinanszírozást, és kedvező kamatozás mellett, alacsony törlesztőrészletek vállalása mellett tanulhat.
Részletek ITT olvashatók.

Munkalehetőségek KÜLFÖLDÖN!

Örömmel értesítjük Hallgatóinkat, hogy egyre több magyar és külföldi cég keresi fel a Nemzetközi Masszázs Akadémián végzett masszőröket. Rendszeresen felvételiztet intézményünkben számos négy -és ötcsillagos külföldi és magyar cégcsoport! 

Tanuljon Ön is a Masszázs Akadémián, ha szeretne sikeres masszőr lenni!

Bővebb info a Munaklehetőségek menüben, vagy bővebb info itt .

 

-CHAMPNEYS (Anglia)

    

-FOUR SEASONS (Anglia)

-KEMPINSKI (Magyarország)

-ÓCEÁNJÁRÓ HAJÓK

VÉLEMÉNYEK A MASSZÁZS AKADÉMIÁRÓL:

"Számomra ez az iskola nem csak elméleti és gyakorlati tudást adott, hanem önmagam mélyebb megismerését, életmódváltást, nagyobb igényt a pozitív életérzés megtapasztalására. Fokozódott bennem az embertársaim életének jobbá tételére való törekvés.

Köszönöm ezt az oktatóknak, előadóknak, akik lelkiismeretes munkájukkal az anyagon felül jóval többet adtak nekem és csoporttársaimnak.
Szívből ajánlom a Masszázs Akadémiát mindazoknak, akik hivatásszerűen vagy akár csak hobbi szinten szeretnék művelni a masszírozást!" M.Tamás

 

További véleményekre is kíváncsi? Kattintson IDE.

OKTATÁS HELYSZÍNE

A Nemzetközi Masszázs Akadémia elsődleges oktatási helyszíne a Szent István krt. 18. alatt lévő épület. Abban az esetben, ha foglaltak a központi termeink, akkor 13. kerületi, vagy könnyen megközelíthető helyen lévő helyszíneken történik az oktatás.

-Nemzetközi Masszázs Akadémia

-Semmelweis Egyetem - Egészségtudományi Kar

-Országos Reumatológiai és Fizioterápiai Intézet-ORFI

-Lukács Fürdő (Budapest Hévizei és Gyógyfürdői Zrt.)

 

Minden termünk klimatizált!

A tanfolyam kezdete előtti 3-5.napon küldünk Önnek emlékeztető e-mailt, melyben leírjuk, hogy pontosan hol (cím, emelet, terem száma) lesz az Ön csoportjának képzése!

KEDVEZMÉNYKUPON

Szeretnénk segíteni Önt a továbbtanulásban is!

 

A Nemzetközi Masszázs Akadémia a legtöbb kiadott tanúsítványa mellé ajándékoz egy 2 000 - 30 000 Ft közötti értékű kedvezménykupont. A kuponon szereplő árat egy Ön által választott későbbi tanfolyamon jóvá írjuk, így Ön olcsóbban tud részt venni a továbbképzéseken! Kérjük őrizze meg a kuponját!

 

Bővebb információt ide kattintva olvashat.

 

www.ELENAwebshop.com

ELENA segít minden masszőrnek!
Masszőrként tanul /dolgozik?
-Szeretne naprakész információkat a legjobb eszközökről, termékekről?
-Szeretne kedvezményes áron hozzájutni a krémekhez, olajokhoz?
-Szeret egy helyen mindent összegyűjteni, ami a munkához kell?
www.elenawebshop.com


MUNKALEHETŐSÉGEK

Folyamatosan megújuló munkalehetőségeket talál a Munkalehetőség menüpont alatt. Hazai és külföldi ajánlatok közül is választhat!

Egyre több intézményvezető, szálloda-ügyvezető, ápolási igazgató, fürdőigazgató keresi fel a Masszázs Akadémia vezetőségét azzal, hogy az Akadémián végzett Hallgatók közül ajánljanak számukra masszőröket. Nagy elismerés ez számunkra, ezúton is köszönjük!

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy masszőreink jelentős részét új munkával, új élettel, új hivatással tehetjük szebbé! :-)

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

Ha Ön vidékről vagy külföldről érkezik, Budapesten számos szálláshely közül választhat! Intézményünk közvetlen közelében számos apartman/szoba bérlési lehetőség található. 

Keresőoldalak:

www.booking.com

www.agoda.com

www.trivago.com

www.szallas.hu

 

MELYIK ISKOLÁT VÁLASSZAM?

Az alábbi pontokban néhány olyan tanácsot talál, amely szempontok figyelembe vételével könnyebben és biztonságosabban tud választani a masszázst oktató intézmények között: 

 

 • Rendelkezik az intézmény felnőttképzési engedéllyel? (2013 szeptemberétől kizárólag államilag elismert intézmény adhat ki államilag elismert bizonyítványt!)
 • Biztosít a munkavállalásra jogosító tanúsítványokat, bizonyítványt? További költségként számolják fel?
 • Biztosít a tanfolyam hallgatói számára jegyzetet a képző intézmény? További költségként számolják fel?
 • Biztosít kellékeket az oktatáshoz (masszázságy, olajok, krémek, kéztörlők, fertőtlenítő)? (Amennyiben a svédmasszázshoz polifoam-ot kérnek a jelentkezőktől, az azt jelenti, hogy a képzés helyszínén nincs masszázságy!)
 • Rendelkezik támogatást nyújtó, személyesen is elérhető ügyfélszolgálattal a képző intézmény?
 • Kötnek felnőttképzési szerződést a tanfolyam résztvevőivel?
 • Áraik bruttó vagy nettó árak (ki kell fizetni az ÁFA-t a tanfolyami díjon felül?)
 • Könnyen meg lehet közelíteni az oktatás helyszínét, illetve a képzés előtt meg lehet tekinteni azt?
 • Vannak étkezési lehetőségek a közelben?
 • Biztosítanak tisztálkodási lehetőséget?
 • Ajánlanak a végzettek számára további kedvezményeket, gyakorlási lehetőséget, vagy akár munkalehetőséget?
 • Beszerezhetik az adott szakma gyakorlásához szükséges eszközöket a hallgatók a helyszínen?
 • Az oktató milyen végzettséget tud igazolni? (tanfolyami oktatásokhoz minimálisan orvos vagy gyógymasszőr vagy gyógytornász végzettség és pedagógus diploma továbbá minimum 5 év szakmai gyakorlat szükséges!)
 • A honlapon bemutatkoznak az oktatók és a vezetők, büszkén kiírják legmagasabb szakirányú végzettségüket, oktatási tapasztalatukat, referenciájukat?

 

 

Jelentkezéshez kattintson ide!

MINŐSÉGI OKTATÁST VÁLASSZON!

Visszajelzések szerint egyre több olyan cég jelenik meg Magyarországon, akik "masszázs oktató"-ként adják el magukat.

Sajnos a legtöbb esetben a szép honlapok, ígéretes szavak mögött NINCS megfelelő szakmai háttér; az oktatási tapasztalat hiányzik, a tananyag plagizált és silány. A jelentkezők pedig csak az "oktatás" során szembesülnek az őket ért kárral. 

 

Kamarai -és Minisztériumi összefogással kampányt indítottunk, hogy a masszőr szakma a silány tanfolyamok miatt ne híguljon fel. Írjon nekünk e-mailt az info@masszazsakademia.hu-ra, ha az alábbiakat tapasztalja:

 

1.) alacsony szakmai színvonalú tanfolyamon vesz/vett részt Magyarországon

2.) az oktató nem felsőfokú végzettséggel, vagy kevés tapasztalattal tart órákat

3.) az oktatás helyszíne/eszközei/szervezése nem megfelelő igényességű

4.) az oktatás tananyaga, jegyzete, neve, ütemezése plagizált, vagyis másik képzőhelytől "eltulajdonított".

 

A masszőr szakma színvonalának emelése mindannyiunk érdeke, segítsen Ön is!

KÉRDÉSEM VAN!

Amennyiben kérdése merült fel, keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen visszahívást a honlap alján lévő mező kitöltésével.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.


Jelentkezési lap

Amennyiben szeretne jelentkezni tanfolyamunkra, úgy kérjük az alábbi mezőket szíveskedjen kitölteni!


Az oldal használatával elfogadja a sütik (cookies) alkalmazását. Bővebb információ...

A felhasználói élmény fokozása érdekében ezen a honlapon engedélyeztük a sütik felhasználását. Ha folytatja az oldal használataát az ön beállításainak megváltoztatása nélkül vagy rákattint az "Elfogad" gombra, akkor hozzájárul ehhez.

Bezár